WRC: Στο Ράλι Ακρόπολις επιστρέφει πιθανότατα ο Λεμπ

Ο επόμενος αγώνας του Σεμπάστιαν Λεμπ στο WRC πιθανότατα θα έρθει στις Ελληνικές ειδικές διαδρομές στο πλαίσιο του Ράλι Ακρόπολις (8-11 Σεπτεμβρίου). 

WRC: Στο Ράλι Ακρόπολις επιστρέφει πιθανότατα ο Λεμπ

Ο εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής τρέχει σε επιλεγμένους αγώνες φέτος στο WRC με το M-Sport Ford. Σημείωσε μια εκπληκτική νίκη στο εναρκτήριο Rallye Monte-Carlo του Ιανουαρίου πριν αγωνιστεί στην Πορτογαλία και στη συνέχεια στο Rally Safari στην Κένυα το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ο Γάλλος έχει φορτωμένο πρόγραμμα σε πολλούς διαφορετικούς κλάδους, αλλά όταν ρωτήθηκε αν η επιστροφή στο Ακρόπολις ήταν στα πλάνα του, είπε ότι είναι μια επιλογή.

«Μπορεί. Πρέπει ακόμα να προσαρμόσω το ημερολόγιο, είναι αρκετά δύσκολο αυτή τη στιγμή της σεζόν», εξήγησε.

Μια εμφάνιση στο RallyRACC της Ισπανίας - Rally de España (20 - 23 Οκτωβρίου) φαίνεται λιγότερο πιθανή. Το Ράλι Ανδαλουσίας, ένας γύρος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Rally-Raid της FIA στο οποίο αγωνίζεται ο Λεμπ, μετατέθηκε τον περασμένο μήνα στην ίδια ημερομηνία με τον αγώνα για το WRC.

«Ήθελα επίσης να πάω ίσως στην Ισπανία, αλλά τελικά δεν ήταν δυνατό γιατί έχουμε άλλο ένα ράλι σε cross-country την ίδια στιγμή, οπότε θα πρέπει να προσαρμόσουμε το ημερολόγιο», πρόσθεσε ο Λεμπ.

Ο 48χρονος έχει κερδίσει τρεις φορές στην Ελλάδα σε 11 αγώνες. Η πρώτη του επιτυχία ήρθε σε ένα Citroën Xsara το 2005 πριν προσθέσει περαιτέρω νίκες σε ένα C4 τρία χρόνια αργότερα και ένα DS 3 το 2012.