WRC: Θα τρέξει στο Ράλι Πορτογαλίας ο Αντρέ Βίλας Μπόας!

Ο γνωστός προπονητής Αντρέ Βίλας Μπόας θα τρέξει με αυτοκίνητο του WRC την επόμενη εβδομάδα στο πλαίσιο του Ράλι Πορτογαλίας (19-22 Μαϊου). 

WRC: Θα τρέξει στο Ράλι Πορτογαλίας ο Αντρέ Βίλας Μπόας!

Ο Αντρέ Βίλας Μπόας αποτελεί έναν καλό προπονητή έχοντας αναλάβει το τιμόνι μεγάλων ομάδων όπως είναι η Τσέλσι, η Πόρτο και η Μαρσέιγ.

Ως μόνιμος λάτρης του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ο Βίλας Μπόας έχει τρέξει στο Ράλι Ντακάρ το 2018 και το 2021 με ένα Citroen C3 Rally2 για φιλανθρωπικούς λόγους.

Πλέον επιστρέφει σε ένα αισθητά πιο ισχυρό κινητήρα. Ο Πορτογάλος θα τρέξει στο πρώην αυτοκίνητο του Εσαπέκα Λάπι, το Citroen C3 World Rally Car, το οποίο αγόρασε απευθείας από την PSA.

Ο Βίλας Μπόας θα οδηγήσει το αυτοκίνητο σε μια σειρά από ειδικές διαδρομές ως επίδειξης στο πλαίσιο των εορτασμών για την 50η σεζόν του WRC και ταυτόχρονα για να συγκεντρωθούν χρήματα για την φιλανθρωπική πρωτοβουλία Race for Good.

O ίδιος δήλωσε: «Μου αρέσει να μαζεύω αυτοκίνητα με πρεστίζ. Πάντα ήθελα ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο. Και το συγκεκριμένο είναι ένα από τα πιο εκπληκτικά αυτοκίνητα που έχω οδηγήσει, αν όχι το πιο εκπληκτικό.»

Την ίδια ώρα, στην Πορτογαλία θα τρέξουν αυτοκίνητα-θρύλοι από το πάλαι ποτέ Group B όπως το Audi Quattro S1, A1 και Α2 και η Lancia Delta S4.

Ενώ το παρών θα δώσουν και οδηγοί-μύθοι όπως ο Αρί Βατάνεν, ο Μάρκους Γκρόνχολμ και ο Κάρλος Σάινθ.