Νέο σπέσιαλ Hyundai i30 N Drive-N Limited Edition

Η Hyundai εμπλουτίζει την γκάμα της N, με την προσθήκη του Drive-N Limited Edition, μιας ειδικής έκδοσης των i30 N και i30 Fastback N. Η παραγωγή τους είναι περιορισμένη, αφού από τα 800 συνολικά οχήματα τα 620 προορίζονται για την Ευρώπη και τα άλλα 180 για την Αυστραλία.

Νέο σπέσιαλ Hyundai i30 N Drive-N Limited Edition

Η παραγωγή τους είναι περιορισμένη, αφού από τα 800 συνολικά οχήματα τα 620 προορίζονται για την Ευρώπη και τα άλλα 180 για την Αυστραλία.

Για την ανάπτυξη του i30 N Drive-N Limited Edition, η Hyundai βελτίωσε το τρέχον i30 N Hyundai, σύμφωνα με τα σχόλια της αγοράς, των μέσων ενημέρωσης και των θαυμαστών των Hyundai N, οι οποίοι έχουν κάνει μετατροπές στα δικά τους i30 N. Η νέα αυτή σπέσιαλ έκδοση θα είναι διαθέσιμη σε δύο χρώματα αμαξώματος, το Phantom Black Pearl και το νέο Serenity White Pearl.

Το i30 N Drive-N Limited Edition ενσωματώνει στάνταρ το Performance Package, με τον 2.0 λτ. κινητήρα των 280 ίππων και 392 Nm ροπής, με το 0-100 χλμ./ώρα σε 5,9 δλ. με το μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων ή 5,4 δλ. με το N DCT. Όπως και με το νέο i30 N, έτσι και η έκδοση N DCT του i30 N Drive-N Limited Edition περιλαμβάνει τρεις N λειτουργίες, τις N Power Shift, N Grin Shift και N Track Sense Shift. Με τη χρήση της N Grin Shift, το αυτοκίνητο λαμβάνει ένα επιπλέον μπουστάρισμα 10 PS για 20 δευτερόλεπτα.

Όσον αφορά την εμφάνιση στο αμάξωμα και στο εσωτερικό, οι αλλαγές που υπάρχουν είναι αρκετές. Εξωτερικά το πρώτο στοιχείο που τραβάει το ενδιαφέρον είναι οι νέες σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου των 19 ιντσών, σε σκούρο μπρονζέ ματ φινίρισμα. Στα πλαϊνά διακρίνονται οι ειδικές ταινίες, συνοδευόμενες με λογότυπα Drive-N στα εμπρός φτερά. Τα σήματα στο i30 N Drive‑N Limited Edition εμφανίζουν επίσης τις συντεταγμένες GPS του «σπιτιού» των μοντέλων N, του Hyundai Motor Europe Test Center στο Nürburgring, Γερμανία, όπου τα αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων της Hyundai αναπτύσσονται, δοκιμάζονται και τελειοποιούνται από το 2011.

Στο εσωτερικό κάθε αυτοκίνητο φέρει ένα αριθμημένο σήμα, ενώ αντί για δέρμα, τα καθίσματα, το τιμόνι, ο επιλογέας ταχυτήτων και το χειρόφρενο καλύπτονται με Alcantara και κόκκινες ραφές. Επιπλέον, κόκκινες είναι οι ζώνες ασφαλείας, τα κουμπιά N του τιμονιού και τα ένθετα σχέδια στα καθίσματα. Μέχρι και τα πατάκια είναι αποκλειστικά για το i30 N Drive‑N Limited Edition, με ειδικά λογότυπα και ραφές.

πηγή: autogreeknews.gr