BMW: Σε Cabrio και Gran Coupe το 2019

Φυσικό και επόμενο να ήταν μέσα στα μελλοντικά σχέδια της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας

BMW: Σε Cabrio και Gran Coupe το 2019

Πρόσφατα παρουσιάστηκε η νέα BMW Σειρά 8 και αναμφίβολα άφησε αρκετά… σαγόνια στο πάτωμα. Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία όμως θα συνεχίσει να προκαλεί με τη ναυαρχίδα της, αυτή τη φορά όμως με τις επερχόμενες εκδοχές convertible και Gran Coupe. Τα νέα αμαξώματα αναμένονται να λανσαριστούν το 2019, κάτι που ανακοίνωσε υψηλόβαθμο στέλεχος κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των οικονομικών αποτελεσμάτων της BMW για το πρώτο εξάμηνο του 2018.

Ο Harald Kruger, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της BMW AG, αποκάλυψε τον "άσσο" που κρύβει στο μανίκι της η εταιρεία και δεν είναι άλλος από την επέκταση των επιλογών αυτοκινήτων-αμαξωμάτων της εντυπωσιακής 8άρας. Τον Νοέμβριο του 2018 αναμένεται να κυκλοφορήσει η Σειρά 8 στους δρόμους, ενώ σχεδόν έναν χρόνο αργότερα θα δούμε τα Convertible, Gran Coupe και τις εκδόσεις Μ. Κατά το λανσάρισμα της 8 series coupe, η BMW πρόσφερε προς το παρόν μόνο τις επιλογές Μ850i και 840d. Δεν περιμένουμε κάτι το διαφορετικό και για την «ανοιχτή» και Gran Coupe βερσιόν.

Επιπλέον, ο Kruger επιβεβαίωσε το λανσάρισμα του iNEXT concept σε αυτοκίνητο παραγωγής στο δεύτερο εξάμηνο του έτους, ενώ τον επόμενο χρόνο περιμένουμε μεταξύ άλλων και την ολοκαίνουργια BMW Z4.

Πηγή: GOCAR.GR

Διαβάστε επίσης

ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΟ KIA PICANTO

Η ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ