Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων τώρα και στα Ibiza - Arona (pic)

Η οθόνη των 10,25 ιντσών διαθέσιμη στα δύο μικρά μοντέλα της Seat

Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων τώρα και στα Ibiza - Arona (pic)

Η Seat κάνει πράξη τον εκδημοκρατισμό της τεχνολογίας, φέρνοντας το Digital Cockpit σε δύο από τα πιο μικρά μοντέλα της γκάμας της. Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων με την οθόνη διαγωνίου 10,25 ιντσών είναι διαθέσιμος πλέον και στα Ibiza, Arona, τα δύο μοντέλα της μάρκας στο B segment. Μέχρι σήμερα το Digital Cockpit εφοδίαζε τα Cupra Ateca, Leon Cupra R ST και Leon 1.5 TSI EVO FR.

Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων έχει τρία στιλ διαμόρφωσης: Classic, Digital και Dynamic. Στο στιλ Classic εμφανίζονται σε αναλογική μορφή το ταχύμετρο και το στροφόμετρο, ενώ ανάμεσά τους προβάλλονται χρήσιμες πληροφορίες από το σύστημα πλοήγησης, το ηχοσύστημα, το τηλέφωνο, τα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού κλπ.

Στο στιλ Digital μεγαλώνει ο χάρτης, διευκολύνοντας τον οδηγό να προσανατολιστεί αλλά και να δει πληροφορίες για πρατήρια, πάρκινγκ κ.α. Τέλος, στο Dynamic προβάλλεται ξεχωριστά κάθε οδηγία από τον πλοηγό, καθώς και ενημέρωση από την υποβοήθηση παραμονής στη λωρίδα κυκλοφορίας, την ανίχνευση οχήματος σε τυφλό σημείο κλπ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα προγράμματα Classic και Dynamic μπορούν να διαμορφωθούν κατ’ επιλογήν του οδηγού, ώστε να εμφανίζονται οι πληροφορίες που επιθυμεί. Μάλιστα μπορούν να αποθηκευτούν έως τρία προφίλ ανά στιλ.

Πηγή: GOCAR.GR

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ VIDEO ΔΟΚΙΜΕΣ 5 ΣΟΥΠΕΡΜΙΝΙ

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ DACIA DUSTER 4x4