Ποιο προσιτό SUV σάρωσε σε νέα έρευνα αξιοπιστίας;

Τα δεδομένα περιλάμβαναν 27 μάρκες και 139 διαφορετικά μοντέλα, οπότε το δείγμα είναι αρκετά μεγάλο.

Ποιο προσιτό SUV σάρωσε σε νέα έρευνα αξιοπιστίας;

Από τις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις που γίνονται όταν μια αντροπαρέα πιάσει συζήτηση περί αυτοκινήτων, είναι «σου έχει βγει καλό;», «τι ζημιές σου έχει βγάλει;». Σίγουρα σε όλους αρέσει να οδηγούν μοντέλα με όμορφο σχεδιασμό, δυναμικές επιδόσεις, φουλ εξοπλισμό, αλλά και με χαμηλή κατανάλωση, ωστόσο ένα μείζον θέμα είναι και η αξιοπιστία.

Κάποιοι πηγαίνουν στο συνεργείο μόνο όταν έρθει η ώρα του προγραμματισμένου service, όμως άλλοι είναι πιο… τακτικοί πελάτες, γιατί ταλαιπωρούνται από διάφορες βλάβες. Μια εικόνα περί αξιοπιστίας και γενικά κατά πόσο ευχαριστημένοι είναι οι κάτοχοι των αυτοκινήτων, μας δίνουν σχετικές έρευνες που γίνονται κυρίως στη Γερμανία και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το βρετανικό περιοδικό What Car? ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της ετήσιας έρευνας «2022 What Car? Reliability Survey». Αυτά προήλθαν κατόπιν ανάλυσης των σχολίων από 16.328 ιδιοκτήτες αυτοκινήτων, οι οποίοι αξιολόγησαν τα αυτοκίνητά τους, ηλικίας από 6 έως 15 ετών. Τα δεδομένα περιλάμβαναν 27 μάρκες και 139 διαφορετικά μοντέλα, οπότε το δείγμα είναι αρκετά μεγάλο.

Στην πρώτη θέση της συνολικής κατάταξης ως πιο αξιόπιστη μάρκα με βαθμολογία 97%, τοποθετήθηκε η Suzuki. Κορυφή έπιασε το υπάρχον Vitara (παρουσιάστηκε το 2015) με σκορ αξιοπιστίας 100%. Να υπενθυμίσουμε ότι και στους ελέγχους του Γερμανικού TÜV, το τέταρτης γενιάς Vitara ήταν από τα αυτοκίνητα με τα λιγότερα προβλήματα.

Πηγή: autogreeknews.gr