Κορυφαίο SUV με προστασία τιμής και 1,99% επιτόκιο

Στην ιδιαίτερα δημοφιλή κατηγορία των μικρών SUV οι προτάσεις αγοράς είναι πολλές και στην πλειοψηφία τους αξιόλογες.

Κορυφαίο SUV με προστασία τιμής και 1,99% επιτόκιο

Στην ιδιαίτερα δημοφιλή κατηγορία των μικρών SUV οι προτάσεις αγοράς είναι πολλές και στην πλειοψηφία τους αξιόλογες. Ο ενδιαφερόμενος πέρα από τον σχεδιασμό, τον κινητήρα, τις επιδόσεις, τον εξοπλισμό κ.λπ., θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην τιμή απόκτησης, αλλά και στη χρηματοδότηση, εφόσον η αποπληρωμή γίνει με δόσεις.

Ανάμεσα στο πλήθος των B-SUV, ένα πολύ δημοφιλές και αγαπημένο από πολλούς καταναλωτές, είναι το Puma. Η Ford παρέχει για το μικρό «αιλουροειδές» της προστασία τιμής με το κλείσιμο της παραγγελίας (αφορά και άλλα Ford), σε συνδυασμό με εξαιρετικά χαμηλό επιτόκιο από μόλις 1,99%, συν 8 χρόνια εγγύηση. Παροχές που δίνονται μέσω του προγράμματος Ford Value και χαρίζουν επιπλέον αξία στον πελάτη.


Πιο αναλυτικά, το πληρέστατο από την αρχική έκδοση Puma ST-Line 1.0 EcoBoost 125 PS mHEV, μπορεί να αποκτηθεί με τιμή από 22.192 ευρώ (δεν περιλαμβάνει τυχόν προωθητικά προγράμματα) και με μηνιαία δόση 234,65 ευρώ, με το ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο του 1,99%. Το ποσό χρηματοδότησης είναι 13.192 ευρώ, η προκαταβολή 9.000 ευρώ και η διάρκεια χρηματοδότησης 60 μήνες.

Στον εξοπλισμό του περιλαμβάνονται 6 αερόσακοι, τα συστήματα αυτόνομης πέδησης και υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας, όλες οι ηλεκτρικές ευκολίες, αυτόματος κλιματισμός, οθόνη αφής 8 ιντσών και ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3 ιντσών. Στάνταρ είναι ακόμα αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω, αυτόματα φώτα, αυτόματη εναλλαγή μεγάλης σκάλας, αυτόματος κλιματισμός, αυτόματοι υαλοκαθαριστήρες, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, προβολείς ομίχλης και πίσω φώτα LED.

Εκτός από τον ιδιαίτερα δυναμικό και θελκτικό του σχεδιασμό εξωτερικά, μοντέρνα εικόνα εμφανίζει το σπορτίφ και με προσεγμένη ποιότητα εσωτερικό του. Σε αυτό θα φιλοξενηθούν άνετα τέσσερα άτομα, ενώ μεγάλο είναι το πορτ μπαγκάζ των 465 λίτρων (μαζί με το MegaBox των 80 λτ. κάτω από το δάπεδο).

Στα θετικά γνωρίσματα του Puma ανήκει και ο πολυβραβευμένος κινητήρας 1.0 λτ. EcoBoost. Στην αρχική του έκδοση αποδίδει 125 ίππους και 170 Nm ροπής (200 Nm με overboost), ισχύς που του προσφέρει επιτάχυνση στο 0-100 χλμ./ώρα σε 9,8 δλ. και τελική ταχύτητα 191 χλμ./ώρα. Το μηχανικό αυτό σύνολο με τα πολύ καλά χαρακτηριστικά λειτουργίας είναι παράλληλα οικονομικό σε καύσιμο (5,3 λτ./100 χλμ.) και με χαμηλές εκπομπές CO2 (121 γρ./χλμ.).

Το δυναμικό του προφίλ ενισχύει με την σειρά της η πολύ καλή οδική συμπεριφορά, μαζί με την ευχάριστη αίσθηση στην οδήγηση. Στον εξοπλισμό ανήκουν ακόμα οι επιλέξιμες λειτουργίες οδήγησης Normal, Eco, Sport, Slippery και Trail. Αυτές επιδρούν στον τρόπο λειτουργίας του γκαζιού, αλλά και στο τιμόνι, ενώ ταυτόχρονα αλλάζει το φόντο του ψηφιακού πίνακα οργάνων.

Πηγή: autogreeknews.gr