Δελεαστικό αυτοκίνητο με 13.900 ευρώ

Οι περισσότεροι αγοραστές που αναζητούν ένα καινούργιο αυτοκίνητο ψάχνουν μια καλή ευκαιρία, για να γλιτώσουν χρήματα και να βγουν κερδισμένοι από την επιλογή τους.

Δελεαστικό αυτοκίνητο με 13.900 ευρώ

Οι περισσότεροι αγοραστές που αναζητούν ένα καινούργιο αυτοκίνητο ψάχνουν μια καλή ευκαιρία, για να γλιτώσουν χρήματα και να βγουν κερδισμένοι από την επιλογή τους. Ειδικά όταν τα διαθέσιμα λεφτά είναι περιορισμένα, τότε κάθε ευρώ λιγότερο μετράει ακόμα πιο πολύ.

Αυτή την περίοδο τρέχει μια σημαντική προσφορά για ένα πολύ δημοφιλές μοντέλο, το οποίο στην αρχική του έκδοση και κατόπιν της τρέχουσας προσφοράς πωλείται από μόλις 13.900 ευρώ (έναντι 14.800 αρχικής). Πρόκειται για το best seller μικρό Peugeot, το στιλάτο και δυναμικό 208 1.2 PureTech 75 S&S Like.

Στον εξοπλισμό του περιλαμβάνονται όλα τα σύγχρονα και απαραίτητα στοιχεία ανέσεων και ασφαλείας, όπως είναι τα εξής:

  • 6 αερόσακοι
  • Αυτόνομη πέδηση
  • Διατήρηση λωρίδας κυκλοφορίας
  • Air condition
  • Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός
  • Κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό
  • Αυτόματη λειτουργία φώτων
  • Οθόνη αφής 5 ιντσών

Κινητήριος δύναμη της αρχικής έκδοσης του 208 είναι το 1.200άρι ατμοσφαιρικό 3κύλινδρο μηχανικό σύνολο PureTech, με απόδοση 75 ίππων στις 5.750 σ.α.λ. και με ροπή 118 Nm στις 2.750 σ.α.λ. Σε συνδυασμό με το 5άρι χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, το κόμπακτ Peugeot επιταχύνει στο 0-100 χλμ./ώρα σε 13,2 δευτερόλεπτα και η μέγιστη ταχύτητα φτάνει τα 174 χλμ./ώρα. Σύμφωνα με τις εργοστασιακές μετρήσεις, η μεικτή κατανάλωση είναι 5,3 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 είναι 119 γρ./χλμ. (μηδενικά τέλη κυκλοφορίας).

Πέρα από τη δελεαστική του τιμή, το 208 ξεχωρίζει για τον πολύ θελκτικό του σχεδιασμό, τόσο εξωτερικά όσο και στο εσωτερικό του. Ο θάλαμος των επιβατών με το χαρακτηριστικό ταμπλό i-Cockpit και το μικρής διαμέτρου τιμόνι είναι πολύ καλά κατασκευασμένος, ενώ προσφέρει καλούς χώρους για επιβάτες και αποσκευές (311 λτ.). Στα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του αυτοκινήτου ανήκουν ακόμα η πολύ ισορροπημένη οδική συμπεριφορά, αφού συνδυάζει με επιτυχία την άνεση με το κράτημα και την ευχάριστη οδηγική αίσθηση.

Πηγή: autogreeknews.gr