Το supercar της Mercedes-Benz με 639 ίππους και χώρους για 5!

Η οικογένεια της AMG υποδέχεται την GT 4d Coupe

Το supercar της Mercedes-Benz με 639 ίππους και χώρους για 5!

Στο Affalterbach, την έδρα της Mercedes-AMG, είπαν να συνδυάσουν τις επιδόσεις ενός supercar με την ευρυχωρία ενός Grand Tourer και κατέληξαν στην εικονιζόμενη GT 4 Door Coupe. Το τετράθυρο μοντέλο της θυγατρικής φίρμας της Mercedes-Benz απευθύνεται σε όσους αναζητούν ένα αυτοκίνητο αρκετά πρακτικό για καθημερινή χρήση και ταυτόχρονα θέλουν να φθάσουν από το σημείο Α στο Β σε όσο το δυνατόν συντομότερο χρόνο.

Το μεγάλο coupe επιδόσεων ξεφορτώθηκε επιτέλους το καμουφλάζ του και αποκαλύφθηκε ένα αρμονικό αμάξωμα, με το γνώριμο ρύγχος της Mercedes-AMG GT και σιλουέτα που παραπέμπει σε fastback μοντέλο. Στο πενταθέσιο εσωτερικό κυριαρχεί η πολυτέλεια και οι σπορ λεπτομέρειες, όπως τα μπάκετ καθίσματα οδηγού-συνοδηγού, το τριάκτινο τιμόνι με επένδυση από αλκαντάρα, τα αλουμινένια πεντάλ κ.α. Δύο μεγάλες οθόνες (μία για τον πίνακα οργάνων και μία για το σύστημα πολυμέσων) καλύπτουν σχεδόν όλο το ταμπλό, ενώ η κεντρική κονσόλα εντυπωσιάζει με το φάρδος της.

Η AMG GT 4-Door Coupe θα κυκλοφορήσει σε διάφορες εκδόσεις κινητήρων (6κύλινδρο σε σειρά ή 4λιτρο V8 biturbo), με εύρος ισχύος από 435 έως 639 ίππους και τελική ταχύτητα έως 315 km/h! Οι κορυφαίες GT 4d Coupe, όπως η 63 S 4MATIC+ που χρειάζεται μόλις 3,2 sec για το 0-100 km/h, ξεχωρίζουν και οπτικά, με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα εμπρός, πίσω διαχύτη και τραπεζοειδείς πίσω απολήξεις της εξάτμισης και μεγάλη πίσω σταθερή αεροτομή.

Πηγή: gocar.gr

Διαβάστε επίσης:

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ KIA RIO ΜΕ 1.Ο TURBO 120 ΙΠΠΩΝ

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ SUV, VOLKSWAGEN T-ROC ΜΕ ΤΟΝ 1.0 TSI 115 ΙΠΠΩΝ