Το Citroen C 4 Cactus ήρθε για να σε συναρπάσει

Ασφάλεια, τεχνολογία, κορυφαία άνεση, κινητήρες που έχουν σαρώσει τα βραβεία και έντονη προσωπικότητα.

Το Citroen C 4 Cactus ήρθε για να σε συναρπάσει

Αν νομίζετε ότι οι παραπάνω λόγοι είναι αρκετοί ώστε να κάνετε δικό σας το νέο Citroen C4 cactus,, τότε σας δίνουμε έναν ακόμη: Το νέο άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της εταιρείας, το οποίο έχει ως εξής:

• 36 Πραγματικά Άτοκες Δόσεις
• από 249 ευρώ το μήνα
• 40% προκαταβολή

Το νέο Citroen C4 Cactus είναι το πρώτο Citroën στην Ευρώπη που, στο πλαίσιο του προγράμματος Citroën Advanced Comfort®, διαθέτει το πρωτοποριακό σύστημα ανάρτησης με Progressive Hydraulic Cushions™ (PHC), προσφέροντας την αίσθηση της οδήγησης πάνω σε ένα “μαγικό χαλί”. Είναι επίσης, το πρώτο μοντέλο παγκοσμίως που διαθέτει τα καινοτόμα Advanced Comfort καθίσματα για κορυφαία επίπεδα άνεσης, προσφέροντας στον οδηγό πολύ εύκολες και ξεκούραστες μετακινήσεις.

Όλα αυτά, συν τον υπερπλούσιο εξοπλισμό του, τις κορυφαίες του τεχνολογίες και την ελκυστική του τιμή (14.850 ευρώ), καθιστούν το Citroen Cactus μια από τις κορυφαίες επιλογές για τον κάθε οδηγό.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Citroen ή την επίσημη ιστοσελίδα της Citroen, www.citroen.gr , ή τη σελίδα http://c4cactus.citroen.gr/ .