Premium & sport SUV με 200 ευρώ το μήνα!

Σίγουρα η λέξη premium από μόνη της λειτουργεί απαγορευτικά γιατί είθισται να συνοδεύεται με υψηλή τιμή αγοράς. Όμως υπάρχουν και εξαιρέσεις. 

Premium & sport SUV με 200 ευρώ το μήνα!

Σίγουρα η λέξη premium από μόνη της λειτουργεί απαγορευτικά για μια μεγάλη μερίδα του αγοραστικού κοινού. Κι αυτό γιατί είθισται να συνοδεύεται με υψηλή τιμή αγοράς.

Όμως στη ζωή υπάρχουν κι εξαιρέσεις, όπως αυτή που θα σας περιγράψουμε παρακάτω κι αφορά ένα πολυτελές και sport SUV, το οποίο για τις αρετές του προσφέρεται σε λογική τιμή και με μια εξαιρετική χρηματοδότηση. Ο λόγος για το προσφάτως ανανεωμένο Audi Q2, με την τιμή του να ξεκινάει από τα 22.350 ευρώ στην αρχική έκδοση Comfort 30 TFSI. Ακόμα μεγαλύτερη ευκολία για να κάνετε δικό σας το Q2, προσφέρει το τύπου Balloon χρηματοδοτικό πρόγραμμα Audi Now. Με αυτό, η μηνιαία δόση αγγίζει τα 200 ευρώ (για την προαναφερθείσα τιμή), με ονομαστικό επιτόκιο 3,5%, διάρκεια χρηματοδότησης 48 μήνες και τελευταία δόση 8.706,17 ευρώ. Σε όλα αυτά προσθέστε επίσης 4 χρόνια εγγύηση, ασφάλεια και service.

Πέρα από τη διευκόλυνση για την απόκτηση του Q2 που προσφέρει το εν λόγω χρηματοδοτικό πρόγραμμα, η έκδοση Q2 Comfort 30 TFSI συνοδεύεται και με πλούσιο εξοπλισμό όπως:

  • 6 αερόσακοι
  • Σύστημα αυτόνομης πέδησης
  • Προβολείς LED
  • Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός και πίσω
  • Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι καθρέπτες
  • Μηχανικά ρυθμιζόμενος κλιματισμός
  • Δερμάτινο τιμόνι 3 ακτινών και χειριστήρια
  • Σύστημα πολυμέσων MMI με οθόνη 7 ιντσών
  • Αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω
  • Ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών

Συναρπαστικό μέσα – έξω!

Το εξαιρετικά ευχάριστο στην περίπτωση του Audi Q2, είναι πως δεν χορταίνεις να το παρατηρείς. Ο σχεδιασμός του αποπνέει την πολυτέλεια που θέλουν οι υποψήφιοι πελάτες του, συνδυαστικά με σπορ στοιχεία. Οι έντονες ακμές του αμαξώματος, ταιριάζουν άψογα με τις χορταστικές καμπύλες, ενώ τα LED φωτιστικά σώματα ακόμα και από τη βασική έκδοση, δίνουν τον premium τόνο που επιβάλλεται σε ένα μοντέλο της Audi. Κερασάκι στην τούρτα, η επανασχεδιασμένη και ελαφρώς μεγαλύτερη οχτάγωνη μάσκα Singleframe, που πλέον αποτελεί σήμα κατατεθέν για τα αυτοκίνητα της Audi. Στο ίδιο ποιοτικό τέμπο κινείται κι η καμπίνα του γερμανικού SUV με τα χορταστικά μαλακά πλαστικά στο ταμπλό και στις πόρτες, τη στιβαρή συναρμογή και το πολυτελές φινίρισμα. Τη ψυχαγωγία των επιβαινόντων φροντίζει το νέο infotainment της Audi, το MMI radio plus που προσφέρεται στο βασικό εξοπλισμό με οθόνη 7 ιντσών. Σε επίπεδο χώρων τώρα, 4 επιβάτες θα βολευτούν, με τους πίσω να έχουν στη διάθεσή τους αρκετό αέρα για τα πόδια και το κεφάλι. Ο χώρος αποσκευών φτάνει τα 405 λίτρα, τα οποία με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων αγγίζουν τα 1.050 λτ.!

Ταιριάζει γάντι ο 1.0 TFSI!

Την κίνηση του θελκτικού αμαξώματος του Audi Q2 30 TFSI, αναλαμβάνει το αποδοτικός 3κύλινδρος turbo 1.0 TFSI. Με ισχύ 110 ίππων στις 5.500 σ.α.λ. και ροπή 200 Nm στις 2.000-3.000 σ.α.λ., το μηχανικό αυτό σύνολο προσφέρει επιτάχυνση στο βάρους 1.250 κιλών Q2 στο 0-100 χλμ./ώρα σε 11,2 δλ. και τελική ταχύτητα 197 χλμ./ώρα. Σύμφωνα με την Audi, η μεικτή κατανάλωση είναι 5,7 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 είναι 130 γρ./χλμ. (83,2 ευρώ τέλη κυκλοφορίας).

Απολαυστικό όπου κι αν το οδηγήσετε!



Το Audi Q2 είναι ένα οδηγοκεντρικό μοντέλο που πέρα από τις άνετες και ασφαλείς μετακινήσεις, διαθέτει κι έναν fun to drive χαρακτήρα. Άνετο, ήσυχο κι ευθύβολο στα ταξίδια στο εθνικό δίκτυο, μετατρέπεται σε ένα διασκεδαστικό SUV μόλις ξεκινήσουν οι στροφές. Η ανάρτηση κάνει πολύ καλή δουλειά, φροντίζοντας να διατηρεί το premium compact SUV σταθερά στην τροχιά του, δίχως να εμφανίζει ανεπιθύμητες αντιδράσεις, ακόμα και σε πιεσμένους ρυθμούς. Και αν χρειαστεί να φρενάρετε έντονα, κανένα πρόβλημα, μιας και το σύστημα πέδησης διακρίνεται για τη δύναμή του, αλλά και την αντοχή του στην παρατεταμένη χρήση.

Πηγή: autogreeknews.gr