Ράλι Ακρόπολις: Σούπερ ειδική στο κέντρο της Αθήνας - Η διαδρομή

Ανακοινώθηκε το Athens City Stage, η σούπερ ειδική διαδρομή του Ράλι Ακρόπολις στο κέντρο της Αθήνας. Η διαδρομή κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης και το πέρασμα από την Πλατεία Συντάγματος.

Ράλι Ακρόπολις: Σούπερ ειδική στο κέντρο της Αθήνας - Η διαδρομή

Στην διάρκεια της επίσημης παρουσίασης του Ράλι Ακρόπολις 2021, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης ανακοίνωσε τη σούπερ ειδική ενός χιλιομέτρου στο κέντρο της Αθήνας.

Cosmote TV: Κανάλι για το Ράλι Ακρόπολις

Μια ειδική που θα ξεκινά μετά την τελετή εκκίνησης κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης και θα περιλαμβάνει πέρασμα από την Πλατεία Συντάγματος.

«Το Σάββατο και την Κυριακή (11-12/9) ο αγώνας θα έχει επίκεντρο τη Στερεά Ελλάδα. Εκεί θα διεξαχθούν ιστορικές διαδρομές. Την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου θα βρεθεί σε ειδικές στους Αγίους Θεοδώρους, στην Πελοπόννησο. Και την Πέμπτη, 9 Σεπτεμβρίου, στο κέντρο της Αθήνας, αμέσως μετά από την τελετή εκκίνησης κάτω από την Ακρόπολη, περιμένει τους Έλληνες μια εντελώς μοναδική, ξεχωριστή, πρωτόγνωρη εμπειρία. Προγραμματίζουμε την Athens City Stage, όπου τα αγωνιστικά αυτοκίνητα θα τρέξουν στο κέντρο της Αθήνας. Μια εικόνα που θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο» δήλωσε ο Λευτέρης Αυγενάκης.