Ποιο αυτοκίνητο αγοράζεις με 4 ευρώ τη μέρα;

Η επιλογή ενός καινούργιου αυτοκινήτου αποτελεί σήμερα μια εξίσωση για δυνατούς λύτες.

Ποιο αυτοκίνητο αγοράζεις με 4 ευρώ τη μέρα;

Η επιλογή ενός καινούργιου αυτοκινήτου αποτελεί σήμερα μια εξίσωση για δυνατούς λύτες. Οι προτάσεις είναι πλέον τόσες πολλές και άκρως ανταγωνιστικές, όπου τα συγκριτικά πλεονεκτήματα ανάμεσα σε μοντέλα ίδιων κατηγοριών κρίνονται σε λεπτομέρειες.

Μεταξύ των βασικών παραγόντων που παίζουν σημαντικό ρόλο στη τελική απόφαση, είναι η τιμή, αλλά και τα προγράμματα χρηματοδότησης. Οι εποχές που προσφέρονταν αυτοκίνητα με πάρα πολύ χαμηλά έως μηδενικά επιτόκια έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, όμως υπάρχουν και εταιρείες με πολύ ευνοϊκούς όρους χρηματοδότησης, που κάνουν τα μοντέλα τους πιο προσιτά.

Η Ford μέσω του προγράμματος χρηματοδότησης Ford Finance MyFord 599 παρέχει ανταγωνιστικό ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 5,99% για την αγορά του καινούργιου Ford Fiesta. Ενδεικτικά, το Fiesta Trend 1.1 λτ. 75PS, Frozen White μπορεί να αποκτηθεί με μηνιαία δόση μόλις 131,37 ευρώ ή αν θέλετε με 4,3 ευρώ τη μέρα. Το παράδειγμα χρηματοδότησης έχει υπολογιστεί με αξία αυτοκινήτου 14.721 ευρώ, προκαταβολή μόλις 5.900 ευρώ, ποσό χρηματοδότησης 8.821 ευρώ και διάρκεια χρηματοδότησης 84 μήνες. Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο μοντέλο βρίσκεται σε απόθεμα, όχι όμως πολλές άλλες εκδόσεις με τον 1.000άρη EcoBoost κινητήρα.

Το ίδιο πρόγραμμα ισχύει και για άλλα μοντέλα της Ford, όπως είναι και το πολύ δημοφιλές Puma. Στην πλούσια έκδοση ST Line με τον αποδοτικό 1.0 λτ. EcoBoost 125 PS mHEV κινητήρα, η μηνιαία δόση βγαίνει στα 188,43 ευρώ ή 6 ευρώ τη μέρα. Έχει υπολογιστεί με αξία αυτοκινήτου 21.252 ευρώ, προκαταβολή 8.600 ευρώ, ποσό χρηματοδότησης 12.652 ευρώ και διάρκεια 84 μήνες.

Πηγή: autogreeknews.gr