Πολυτελές αυτοκίνητο με 6 ευρώ τη μέρα

Όταν βρίσκεσαι σε ένα premium μοντέλο έχεις υψηλότερο το αίσθημα της ασφάλειας, απολαμβάνεις περισσότερες ανέσεις και τεχνολογία.

Πολυτελές αυτοκίνητο με 6 ευρώ τη μέρα

Η πολυτέλεια είναι κάτι που αρέσει στους περισσότερους, από το ρούχο που φορούν, το ρολόι και τα υποδήματα, έως και το αυτοκίνητο που οδηγούν. Άλλωστε, όταν βρίσκεσαι σε ένα premium μοντέλο έχεις υψηλότερο το αίσθημα της ασφάλειας, απολαμβάνεις περισσότερες ανέσεις και τεχνολογία, ενώ ανεβαίνει η διάθεση και -γιατί όχι- το γόητρο.

Για την απόκτηση όμως ενός πολυτελούς αυτοκινήτου, συνήθως ο προϋπολογισμός είναι υψηλός, που σημαίνει ότι δεν απευθύνονται στο ευρύ καταναλωτικό κοινό. Ευτυχώς όμως, υπάρχουν και εξαιρέσεις για να διευκολύνουν τους αγοραστές, για να χαίρονται περισσότερη πολυτέλεια στις μετακινήσεις και στη καθημερινότητά τους.

Η Audi με το χρηματοδοτικό πρόγραμμα τύπου Balloon «Audi Now Auto Credit» κάνει την απόκτηση του premium μικρού της μοντέλου A1, πιο προσιτή από ποτέ άλλοτε. Το εν λόγω πρόγραμμα περιλαμβάνει χαμηλές ισόποσες δόσεις με σταθερό επιτόκιο, διάρκεια χρηματοδότησης 36 ή 48 μήνες, ελάχιστη προκαταβολή 20%, επιτόκιο 2,9% και προστασία αποπληρωμής δανείου. Στο τέλος της χρηματοδότησης (τελευταία δόση balloon) δίνονται οι επιλογές επιστροφής του αυτοκινήτου και επιλογή ενός νέου Audi, επαναχρηματοδότηση της τελευταίας δόσης ή εξόφληση και οριστική απόκτηση του αυτοκινήτου.

Ενδεικτικά, για το A1 Sportback 25 TFSI με αξία αυτοκινήτου 19.950 ευρώ, η μηνιαία δόση ανέρχεται στο ποσό των 181 ευρώ, με προκαταβολή 30%, χρηματοδότηση 48 μήνες και τελευταία δόση 8.598 ευρώ, ενώ περιλαμβάνεται και service αυτοκινήτου.

Από τη βασική του έκδοση, το A1 Sportback 25 TFSI είναι πλήρως εξοπλισμένο και περιλαμβάνει τα εξής: 6 αερόσακους, σύστημα αυτόνομης πέδησης, σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός και πίσω, ηλεκτρικούς καθρέπτες, μηχανικό κλιματισμό, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, αισθητήρα φώτων και βροχής, σπορ δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι, ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών, σύστημα πολυμέσων με οθόνη 8,8 ιντσών κ.λπ.

Η πρώτη έκδοση του Audi A1 κινείται από τον 1.0 TFSI, ισχύος 95 ίππων στις 5.000-5.500 σ.α.λ. και ροπή 175 Nm στις 1.600-3.500 σ.α.λ. Σε συνδυασμό με το μηχανικό κιβώτιο των 5 ταχυτήτων, το μοτέρ επιταχύνει το βάρους 1.175 κιλών αμάξωμα στο 0-100 χλμ./ώρα σε 11,0 δλ. και η τελική ταχύτητα φτάνει τα 193 χλμ./ώρα. Η μεικτή εργοστασιακή κατανάλωση είναι 5,5 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 είναι 125 γρ./χλμ.

Πηγή: autogreeknews.gr