Το φθηνότερο υβριδικό SUVάκι των 11.428 ευρώ

Τι αναζητά η πλειοψηφία του αγοραστικού κοινού από ένα καινούργιο αυτοκίνητο; Να είναι ψηλούτσικο (SUV), οικονομικό στην αγορά και στη χρήση, πρακτικό.

Το φθηνότερο υβριδικό SUVάκι των 11.428 ευρώ

Τι αναζητά η πλειοψηφία του αγοραστικού κοινού από ένα καινούργιο αυτοκίνητο; Να είναι ψηλούτσικο (SUV), οικονομικό στην αγορά και στη χρήση, πρακτικό, άνετο και με μοντέρνο σχεδιασμό. Οι προτάσεις που διατίθεται είναι πάρα πολλές και για κάθε οικονομικό βαλάντιο, εξυπηρετώντας όλα τα γούστα και τις ανάγκες.

Για όσους ψάχνουν το φθηνότερο σε τιμή «SUVάκι» και με υβριδική τεχνολογία μάλιστα, τότε θα προσανατολιστούν προς το φρεσκαρισμένο Fiat Panda. Στην αρχική του έκδοση 1.0 Hybrid 70 hp City Life πωλείται τώρα με έκπτωση στην τιμή των 11.428 ευρώ (έναντι 12.878 αρχικής), συνοδευόμενο με τα βασικά στοιχεία στον εξοπλισμό του. Περιλαμβάνει 4 αερόσακους, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, air condition, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ραδιόφωνο με Uconnect Mobile, Bluetooth, DAB + Βάση και στιλιζαρισμένες ατσάλινες ζάντες 15 ιντσών. Όσοι θέλουν ραδιόφωνο με έγχρωμη οθόνη αφής 7 ιντσών με Bluetooth και χειριστήρια στο τιμόνι, θα χρεωθούν εξτρά 508 ευρώ, ενώ προαιρετικά διατίθενται πολλά ακόμα στοιχεία ανάλογα τα πακέτα, όπως αυτόνομη πέδηση, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, αυτόματος κλιματισμός κ.λπ.

Από τη βασική του έκδοση, το Panda City Life εξοπλίζεται πλέον με πρόσθετα εξωτερικά διακοσμητικά, προστατευτικά τμήματα, ράγες οροφής και νέους προφυλακτήρες, τα οποία χαρίζουν στο ημίψηλο αμάξωμά του μια πιο «εκτός δρόμου» εμφάνιση. Να σημειωθεί ότι το Panda διατίθεται και με τετρακίνηση, σε τιμές που ξεκινούν από 15.468 ευρώ στην έκδοση City Cross, με τα ακόμα πιο τονισμένα «off road» εξωτερικά στοιχεία.

Το Panda 1.0 Hybrid κινείται από το νέο 3κύλινδρο ατμοσφαιρικό μοτέρ των 999 κ.εκ., απόδοσης 70 ίππων στις 6.000 σ.α.λ. και ροπή 92 Nm στις 3.500 σ.α.λ. Η μετάδοση στους εμπρός τροχούς γίνεται μέσω ενός νέου και πολύ εύχρηστου μηχανικού κιβωτίου 6 ταχυτήτων. Το μηχανικό αυτό σύνολο με την ιδιαίτερα πολιτισμένη λειτουργία επιταχύνει το μίνι Fiat των 3.686 χλστ. μήκους και 1.055 κιλών βάρους στο 0-100 χλμ./ώρα σε 13,9 δλ. η τελική ταχύτητα φτάνει τα 164 χλμ./ώρα, η μεικτή εργοστασιακή κατανάλωση είναι 5,2 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 είναι 118 γρ./χλμ. (0 τέλη κυκλοφορίας).

Πηγή: autogreeknews.gr