Ποιο SUV τα κάνει όλα και συμφέρει;

Υπάρχει ένα SUV, που είναι και στιλάτο, προσφέρει πολλά και διατίθεται σε ανταγωνιστική τιμή για τις αρετές του.

Ποιο SUV τα κάνει όλα και συμφέρει;

Υπάρχει άραγε ένα αυτοκίνητο της δημοφιλούς SUV κατηγορίας, που καλύπτει την πλειοψηφία των καθημερινών αναγκών μιας μεγάλης αγοραστικής μερίδας; Κι αν ναι ποιο να είναι αυτό;

Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας! Όλοι θα θέλαμε να έχουμε ένα αυτοκίνητο για κάθε χρήση και για να μας κάνει τα κέφια, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό από τους περισσότερους. Όμως υπάρχει ένα SUV, που είναι και στιλάτο, προσφέρει πολλά και διατίθεται σε ανταγωνιστική τιμή για τις αρετές του. Το VW T-Cross με τιμή που ξεκινάει από τα 18.800 ευρώ θα σας καλύψει πλήρως. Διαθέτει μοντέρνο σχεδιασμό, πλούσιο εξοπλισμό και άνετους χώρους, ενώ προσφέρεται με ένα χρηματοδοτικό πρόγραμμα που θα σας κάνει εύκολη την απόκτησή του. Το Volkswagen MORE for you σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε το T-Cross με μηνιαία δόση μόλις 159 ευρώ, με On Line Bonus 700 ευρώ! Πιο αναλυτικά, ο υποψήφιος αγοραστής καταβάλει ως προκαταβολή το 31,7%, της αξίας του αυτοκινήτου, ενώ η χρονική διάρκεια αποπληρωμής είναι 48 μήνες (η τελευταία δόση του δανείου ανέρχεται στα 8.094 ευρώ). Στην τιμή και στη δόση περιλαμβάνονται άτοκα έξοδα διαχείρισης υπέρ τρίτων, προστασία δανείου Α και εξάμηνη ασφάλιση οχήματος. Επιπλέον, περιλαμβάνονται 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και 4 χρόνια service.

Πλούσια εξοπλισμένο!

Πέρα από το γεγονός πως το VW T-Cross τα κάνει όλα, τα προσφέρει κι όλα, εξοπλιστικά μιλώντας. Πιο συγκεκριμένα ακόμα και στην αρχική έκδοση Life το T-Cross ενσωματώνει τα εξής: 6 αερόσακους, κλιματισμό, Hill Assist, σύστημα αναγνώρισης κόπωσης οδηγού, Front Assist (σύστημα επιτήρησης περιβάλλοντος χώρου) με City Emergency Braking, σύστημα επιτήρησης πεζών & ποδηλάτων, ασύρματη φόρτιση κινητού τηλεφώνου, δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι, εμπρός προβολείς με αισθητήρα φώτων, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός / πίσω, σύστημα infotainment με κάμερα οπισθοπορείας, speed limiter, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών κ.α.

Κομψό σε κάθε του πλευρά!

Το VW T-Cross εντάσσεται στην compact SUV κατηγορία και κατορθώνει να είναι δυναμικό παρά τις μαζεμένες του διαστάσεις. Σε πολλούς θα θυμίσει μια μικρογραφία του Tiguan. Ειδικά στο εμπρόσθιο τμήμα του, τα φωτιστικά σώματα ξεχωρίζουν με τα ενσωματωμένα LED ημέρας, ενώ πίσω συναρπάζει η οριζόντια αντανακλαστική λωρίδα σε μαύρο χρώμα που προσδίδει έντονη πολυτέλεια στο όμορφο VW T–Cross. Όμως πέρα από την ομορφιά, δεν θα σας αρνηθεί να σας ταξιδέψει και λίγο πιο έξω από τα συνηθισμένα, κάτι που το επιτρέπει η απόσταση των 180 χλστ. από το έδαφος. Επίσης, με μήκος 4.108 χλστ., πλάτος 1.760 χλστ., ύψος 1.584 χλστ. και μεταξόνιο 2.551 χλστ., είναι ευέλικτο και πολύ πρακτικό.

Βολεύεσαι αμέσως στη καμπίνα

Είναι τέτοια η πρακτικότητα κι η εργονομία που προσφέρει το εσωτερικό του VW T-Cross, που από την πρώτη επαφή νιώθεις έντονη οικειότητα με αυτή! Όλα είναι εκεί ακριβώς που τα θέλει ο οδηγός, απολαμβάνοντας έναν ευχάριστο διάκοσμο, με καλή κατασκευή αλλά κι άφθονη τεχνολογία, όπως επιτάσσει η εποχή. Στο ανώτερο σημείο της κεντρικής κονσόλας βρίσκεται η οθόνη του infotainment με διάσταση 8 ιντσών, ενώ για όσους το επιθυμούν, προαιρετικά υπάρχει διαθέσιμος ο ψηφιακός πίνακας οργάνων Active Info Display, ο οποίος ενισχύει το τεχνολογικό προφίλ του T–Cross. Παράπονο κανένα και στον τομέα των χώρων, όπου τέσσερις ενήλικες θα βολευτούν άνετα, έχοντας κι αρκετές θήκες για τα καθημερινά μικροπράγματά τους. Η πρακτικότητα εκτοξεύεται με το πίσω συρόμενο κάθισμα κατά 14 εκατοστά μιας και διαμορφώνει ανάλογα τη χωρητικότητα του πορτ μπαγκάζ, από 347 έως 417 λίτρα. Με την αναδίπλωση των καθισμάτων φτάνει μέχρι την οροφή τα 1.243 λίτρα.

Αποδοτικός κι ολιγαρκής 1.000άρης TSI

Κάτω από το μυώδες καπό της βασικής έκδοσης του VW T–Cross φιλοξενείται ο 1.0 TSI κινητήρας των 95 ίππων και των 175 Nm ροπής. Νούμερα που σε γενικές γραμμές προσφέρουν καλές επιδόσεις στο αυτοκίνητο, διατηρώντας παράλληλα χαμηλά τις απαιτήσεις σε καύσιμο. Αν και 3κύλινδρος εμφανίζει πολιτισμένη λειτουργία χωρίς ενοχλητικούς κραδασμούς και κροταλίσματα, ενώ συνεργάζεται πολύ καλά με το 5άρι χειροκίνητο κιβώτιο. Η διαδικασία του 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 11,6 δλ. και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 180 χλμ./ώρα. Εξίσου καλά τα πάει και στον τομέα της κατανάλωσης καυσίμου, όπου απαιτεί 5,8 λτ./100 χλμ., με τις εκπομπές ρύπων να είναι στα 133 γρ./χλμ. Νούμερο που μεταφράζεται σε 85 ευρώ ετήσια τέλη κυκλοφορίας.

Πηγή: autogreeknews.gr