Προσφορά πλούσιο 1.400άρι turbo με 18.290 ευρώ

Η πλειοψηφία των αγοραστών αναζητά ένα αυτοκίνητο με όλα τα σύγχρονα στοιχεία ανέσεων και ασφαλείας.

Προσφορά πλούσιο 1.400άρι turbo με 18.290 ευρώ

Τι αναζητά η πλειοψηφία των αγοραστών από ένα καινούργιο αυτοκίνητο; Να μην είναι πολύ ακριβό, να είναι εξοπλισμένο με όλα τα σύγχρονα στοιχεία ανέσεων και ασφαλείας, να είναι άνετο και να έχει αποδοτικό κινητήρα. Αν μαζί με όλα αυτά διαθέτει μοντέρνο σχεδιασμό, προσεγμένη ποιότητα και να είναι αξιόπιστο, τότε το όλο «πακέτο» είναι άκρως δελεαστικό.

Όπως ισχύει στην περίπτωση του Kia Ceed 1.4 T-GDi 140 PS LX Uptown, το οποίο διατίθεται τώρα (σε περιορισμένο απόθεμα) στην άκρως συμφέρουσα τιμή των 18.290 ευρώ, μαζί με την έκπτωση των 1.800 ευρώ. Επίσης η προσφορά περιλαμβάνει 5 χρόνια δωρεάν service, μαζί με την εργοστασιακή εγγύηση των 7 ετών που ισχύει για όλα τα Kia. Ευκαιρίες αποτελούν αυτή την περίοδο το Ceed 1.4 T-GDi 140 PS 7DCT GT Line (21.790 ευρώ) και το ντίζελ 1.6 CRDi 136 PS LX Uptown (20.290 ευρώ).

Το Ceed των 18.290 ευρώ είναι πληρέστατο και σε εξοπλισμό, καθώς εφοδιάζεται με τα εξής: 6 αερόσακους, αυτόνομο φρενάρισμα, σύστημα διατήρησης λωρίδας, αυτόματη λειτουργία μεγάλης σκάλας φώτων, air condition, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός και πίσω, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενοι καθρέπτες, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, φώτα LED, προβολείς ομίχλης εμπρός, κάμερα οπισθοπορείας και σύστημα πολυμέσων με οθόνη 7 ιντσών.

Πέρα από τον πλούσιο εξοπλισμό και το μοντέρνο του σχεδιασμό, το Ceed κερδίζει αμέσως τις εντυπώσεις και με το προσεγμένο σε ποιότητα εσωτερικό του. Στο ταμπλό και στις εμπρός πόρτες έχει γίνει χρήση μαλακών υλικών, ενώ οι ραφές στο ταμπλό, η στιβαρή συναρμογή και το πλούσιο φινίρισμα ενισχύουν την προσοχή που έχει δοθεί στην κατασκευή του Ceed. Από πλευράς χώρων, η καμπίνα του Ceed είναι σε θέση να φιλοξενήσει χωρίς καμία παραχώρηση τέσσερις ενήλικους επιβάτες. Επίσης, το πορτ μπαγκάζ είναι αρκετά ικανοποιητικό με τα 395 λίτρα.

Προσοχή έχει δοθεί και στην οδική συμπεριφορά του Ceed. Οι ανεξάρτητες σε όλους τους τροχούς αναρτήσεις (πολλαπλών συνδέσμων πίσω) με την σχετικά σφιχτή ρύθμιση, εξασφαλίζουν πολύ καλό πάτημα και σταθερότητα στις ευθείες, αλλά και στις στροφές. Ο οδηγός έχει παράλληλα στη διάθεσή του ένα δυνατό 4κύλινδρο turbo κινητήρα 1.4 λτ., απόδοσης 140 ίππων στις 6.000 σ.α.λ. και με ροπή 242 Nm στις 1.500-3.200 σ.α.λ. Το μηχανικό αυτό σύνολο εμφανίζει πολύ καλή ελαστικότητα από τις χαμηλές στροφές, ενώ μέχρι τις υψηλές στροφές επιταχύνει γραμμικά το Ceed. Το μικρομεσαίο 5θυρο Kia επιταχύνει στο 0-100 χλμ./ώρα σε 8,9 δλ., η μέγιστη ταχύτητα φτάνει τα 210 χλμ./ώρα, η μεικτή κατανάλωση είναι 5,7 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 είναι 130 γρ./χλμ. (NEDC).

Πηγή: autogreeknews.gr