Έτοιμο για τη μεγάλη επιστροφή το Citroen C5 (vid)

Το C4 C-Cross άνοιξε νέο κεφάλαιο στα δρώμενα της Citroen, με το επόμενο να είναι η μεγάλη επιστροφή του C5!

Έτοιμο για τη μεγάλη επιστροφή το Citroen C5 (vid)

Το C4 C-Cross άνοιξε νέο κεφάλαιο στα δρώμενα της Citroen, με το επόμενο να είναι η μεγάλη επιστροφή του C5! Και αυτά, είναι τα πρώτα πλάνα του.

Η νέα ναυαρχίδα της γαλλικής εταιρίας κρύβεται τεχνηέντως από το χαμηλό φωτισμό, δείχνοντάς μας μόνο τα γραφικά των φωτιστικών σωμάτων και μια ιδέα από τη διαμόρφωση του αμαξώματος. Όπως φαίνεται, το νέο C5 δανείζεται αρκετά από τα στοιχεία του C4 C-Cross, υιοθετώντας το κουπέ-SUV προφίλ. Το μεγάλο crossover με το λοχιόσημο δεν θυμίζει σε τίποτα τον προκάτοχο, ή οποιοδήποτε ανταγωνιστή της κατηγορίας (βλέπε Peugeot 508). O επικεφαλής προϊόντος και στρατηγικής της Citroen, Laurence Hansen, δηλώνει πως πρόκειται για «πολύ ξεχωριστό και άνετο αυτοκίνητο». Βάσει των όσων έχουμε δει από το C4 C-Cross, δεν υπάρχει λόγος να μην τον πιστέψουμε.

Αναφορικά με το όνομα, δεν έχει «κλειδώσει» πως θα λέγεται C5. Οι περισσότεροι έτσι το αποκαλούν, άσχετα που βλέπουμε ένα «E43» στο teaser. Καμία σχέση με Mercedes-AMG, απλώς ο εσωτερικός κωδικός του μοντέλου είναι. Κάποιες αναφορές κάνουν λόγο για επαναφορά του ονόματος «C6», λόγω της επιστροφής του στην κινεζική αγορά το 2016. Υπομονή μέχρι τη Δευτέρα, όταν και θα πραγματοποιηθεί το επίσημο ντεμπούτο του.

Πηγή: autogreeknews.gr