Έτοιμο για ντεμπούτο το νέο Hyundai Bayon

Η Hyundai δημοσίευσε ένα ακόμα teaser του νέου της μικρού crossover, Bayon.

Έτοιμο για ντεμπούτο το νέο Hyundai Bayon

Με την ώρα της πρεμιέρας να είναι ζήτημα ημερών, η Hyundai δημοσίευσε ένα ακόμα teaser του νέου της μικρού crossover, Bayon, το οποίο εστιάζει στον έντονο δυναμισμό του εμπρός μέρους.

Σχεδιασμένο σύμφωνα με τη νέα φιλοσοφία «Sensuous Sportiness», βλέπουμε ότι στο εμπρός άκρο υιοθετεί στοιχεία από το ανανεωμένο Kona, καθώς και από το καινούργιο Tucson. Η μεγάλη εισαγωγή αέρα του προφυλακτήρα και η σχισμή στη μάσκα, που εκτείνεται σε ολόκληρο το μπροστινό μέρος, μαζί με τα πολύ λεπτά και ψηλά τοποθετημένα φώτα ημέρας LED, χαρίζουν στο Bayon αύρα Kona, αλλά στο ακόμα πιο αιχμηρό. Σε προηγούμενο teaser έχουμε πάρει ιδέα και για το πίσω μέρος, όπου δεσπόζουν τα φωτιστικά σώματα – «μπούμερανγκ», που ενώνονται μεταξύ τους με μια λωρίδα LED.

Το Bayon (η ονομασία του προέρχεται από τη γαλλική πόλη Bayonne) θα τοποθετηθεί πιο κάτω από το Kona και θα λανσαριστεί στην Ευρώπη το πρώτο εξάμηνο του 2021. Περισσότερες πληροφορίες για το επερχόμενο βασικό crossover της Hyundai θα ανακοινωθούν στις 2 Μαρτίου, όταν και θα παρουσιαστεί επίσημα. Ωστόσο, το πιθανότερο είναι να βασίζεται στην πλατφόρμα του νέου i20, από το οποίο θα προέρχονται και οι κινητήρες βενζίνης 1.2 λτ. MPi και 1.0 T-GDi.

Πηγή: autogreeknews.gr