Αξιόπιστο premium SUV με πολλά προνόμια αγοράς

Όταν ως αγοραστής καλείσαι να δώσεις ένα σεβαστό ποσό χρημάτων για να αποκτήσεις το premium μοντέλο της επιλογής σου, θες να το χαρείς σε βάθος χρόνου.

Αξιόπιστο premium SUV με πολλά προνόμια αγοράς

Όταν ως αγοραστής καλείσαι να δώσεις ένα σεβαστό ποσό χρημάτων για να αποκτήσεις το premium μοντέλο της επιλογής σου, θες να το χαρείς σε βάθος χρόνου. Επομένως θες ένα ασφαλές αυτοκίνητο, με πλήθος τεχνολογικών χαρακτηριστικών, αξιόπιστο, με πλήρη εξοπλισμό και με πολλές after sales παροχές.


Χαρακτηριστικά που παρέχει απλόχερα το σουηδικό SUV της Volvo, το δημοφιλές και δυναμικό XC40. Ακόμα και από την αρχική έκδοση T3, που κοστίζει από 30.425 ευρώ, το XC40 ενσωματώνει τον απαιτούμενο, για ένα αυτοκίνητο της κατηγορίας του, εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας. Πιο συγκεκριμένα, στην έκδοση Momentum Core περιλαμβάνονται: 7 αερόσακοι, το IntelliSafe Assist με τα επιμέρους συστήματα υποβοήθησης οδηγού, όπως το σύστημα υποβοήθησης αποφυγής εμπρόσθιας σύγκρουσης, σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας, RSI (Αναγνώριση Οδικής Σήμανσης), cruise control, ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών, κεντρική οθόνη αφής 9 ιντσών, αυτόματο κλιματισμό, όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες, αισθητήρα βροχής, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, προβολείς LED, αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω και πολλά ακόμη.

To πακέτο συμπληρώνεται από τον ικανό turbo κινητήρα 1.5 λίτρων, με ισχύ 163 ίππων και 265 Nm ροπής. Το XC40 T3 επιταχύνει έως τα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε 9,3 δλ., η μέγιστη ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 180 χλμ./ώρα, η μεικτή κατανάλωση είναι 7,0 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 είναι 158 γρ./χλμ., σύμφωνα με το πρωτόκολλο WLTP. Πέρα από τις πολύ καλές επιδόσεις, το σουηδικό SUV, θα σας εντυπωσιάσει και με την ποιοτική και τεχνολογικά προηγμένη καμπίνα του. Εκεί ξεχωρίζουν ο ψηφιακός πίνακας οργάνων και η κάθετη οθόνη αφής των 9 ιντσών στην κεντρική κονσόλα. Και ως ένα premium SUV που σέβεται τον εαυτό του, για την κατασκευή του εσωτερικού έχει γίνει χρήση μαλακών και ποιοτικών υλικών. Σε επίπεδο χώρων τώρα, μέχρι πέντε επιβάτες θα βολευτούν και θα ταξιδέψουν χωρίς παραχωρήσεις, ενώ έχουν στη διάθεσή τους ένα μεγάλο πορτ μπαγκάζ 452 λίτρων.


Πέρα όμως από τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που σας αναφέραμε παραπάνω, το Volvo XC40 αξίζει την αγορά και για μερικούς ακόμα λόγους. Αρχικά είναι το πλέον αξιόπιστο αυτοκίνητο που μπορείτε να έχετε στην κατοχή σας, όπως έχει αποδείξει κι η έρευνα του Driver Power του βρετανικού περιοδικού Auto Express. Βρέθηκε στην πρώτη θέση της κατάταξης με ποσοστό ικανοποίησης 98%. Επιπλέον, όπως και άλλα μοντέλα της Volvo, προσφέρεται με 5ετή εγγύηση ή 100.000 χλμ. καθώς και 3 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια, καθώς και παροχές ιατρικής βοήθειας.

Σημαντική after sales παροχή που δίνει η Volvo, είναι και η εγγύηση ανταλλακτικών για τον πελάτη εφ’όρου ζωής. Τι περιλαμβάνει αυτή η εγγύηση; Ανταλλακτικά που αγοράζονται και τοποθετούνται σε Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Volvo, για όσες φορές τυχόν χρειαστεί αντικατάσταση λόγω εργοστασιακού ελαττώματος. Η εγγύηση καλύπτει το κόστος του ανταλλακτικού και των εργατικών, για ανταλλακτικά που αγοράζει ο πελάτης μετά την έναρξη του προγράμματος. Στο πρόγραμμα δεν περιλαμβάνονται αναλώσιμα ανταλλακτικά και εντάσσεται κάθε κάτοχος Volvo που πραγματοποιεί τη συντήρηση του αυτοκινήτου του σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζει ο κατασκευαστής.

Πηγή: autogreeknews.gr