Νέο Honda CR-V e:HEV και Sport Line

Η Honda φρεσκάρει το παγκόσμιο best seller μοντέλο της CR-V και του δίνει νέα ονομασία e:HRV.

Νέο Honda CR-V e:HEV και Sport Line

Η Honda φρεσκάρει το παγκόσμιο best seller μοντέλο της CR-V και του δίνει νέα ονομασία e:HRV για να ενισχύσει τη θέση της στη σειρά προϊόντων e:Technology, ενώ παράλληλα παρουσιάζει και μια νέα σπορτίφ έκδοση, την Sport Line.

Ξεκινώντας από το νέο CR-V Sport Line, κάνει την πρώτη του εμφάνιση με μια σειρά αναβαθμίσεων σε όλες τις εκδόσεις του πέμπτης γενιάς CR-V. Οι αλλαγές αφορούν τις νέες επενδύσεις στο εσωτερικό με το μοντέρνο ασημί φινίρισμα στην κεντρική κονσόλα, στις πόρτες και στους αεραγωγούς. Την πολυτέλεια ενισχύουν τα διακοσμητικά από ξύλο μαύρης απόχρωσης και μαύρης λάκας πιάνου σε διάφορα σημεία του ταμπλό και της καμπίνας γενικότερα. Επιπλέον εξοπλίζεται με νέες μαύρες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, με σκουρόχρωμα παράθυρα και με ασύρματη φόρτιση κινητού, ανάλογα με την έκδοση. Το νέο CR-V Sport Line διατίθεται σε δύο χρώματα αμαξώματος, το Crystal Black ή το Platinum White, ενσωματώνοντας διάφορα σκουρόχρωμα διακοσμητικά.

Το όνομα «Hybrid» αντικαταστάθηκε από το «e:HEV», ακολουθώντας τα πρότυπα του νέου Jazz e:HEV, σύμφωνα με τη δέσμευση της Honda να εξηλεκτρίσει το 100% των βασικών μοντέλων της που πουλά στην Ευρώπη, έως το 2022. Επιπλέον, τα CR-V e:HEV φέρουν και ένα νέο λογότυπο Honda με μπλε περίγραμμα.


Το CR-V e:HEV εξοπλίζεται με ένα κινητήρα 2.0 λτ. i-VTEC, με μέγιστη ισχύ 145 ίππους στις 6.200 σ.α.λ. και ένα ισχυρό ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 184 ίππων και 315 Nm ροπής. Το υβριδικό σύστημα εκπέμπει από 151 γρ./χλμ. CO2, με μεικτή κατανάλωση 6,6 λτ./100 χλμ. το FWD και 161 γρ./χλμ. CO2 με 7,1 λτ./100 χλμ. κατανάλωση το AWD (WLTP). Το τυπικό 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 8,6 δλ. στο FWD και σε 8,0 δλ. στο AWD, με την τελική ταχύτητα να σταματά στα 180 χλμ./ώρα. Παράλληλα, η τελευταία τεχνολογία τετρακίνησης της Honda -το Real Time AWD with Intelligent Control System- σε συνδυασμό με την αυξημένη απόσταση από το έδαφος, παρέχει στα μοντέλα AWD τη δυνατότητα κίνησης παντός εδάφους.

Πηγή: autogreeknews.gr