MINI Countryman σε απίστευτα χαμηλή τιμή

Εδώ και λίγο καιρό έχει λανσαριστεί στην Ελλάδα το ανανεωμένο MINI Countryman, το οποίο διαθέτει αλλαγές στον σχεδιασμό του αμαξώματος και του εσωτερικού.

MINI Countryman σε απίστευτα χαμηλή τιμή

Εδώ και λίγο καιρό έχει λανσαριστεί στην Ελλάδα το ανανεωμένο MINI Countryman, το οποίο διαθέτει αλλαγές στον σχεδιασμό του αμαξώματος και του εσωτερικού, πιο σύγχρονες τεχνολογίες και νέους κινητήρες. Αυτό όμως που κεντρίζει ακόμα πιο πολύ το ενδιαφέρον είναι η ασυναγώνιστα χαμηλή τιμή της έκδοσης Countryman One με το πακέτο εξοπλισμού Spice, στις 22.406 ευρώ.

Στο βασικό εξοπλισμό του MINI Countryman One ανήκουν 6 αερόσακοι, προειδοποίηση σύγκρουσης, εκκίνηση χωρίς κλειδί, σπορ δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι, οθόνη αφής 8,8 ιντσών, πολυχειριστήριο iDrive, κλιματισμός, προβολείς LED, όλες οι ηλεκτρικές ευκολίες κ.λπ. Το πακέτο εξοπλισμού Spice περιλαμβάνει ακόμα μεταλλικό χρώμα αμαξώματος, ζάντες ελαφρού κράματος 17 ιντσών, ράγες οροφής, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, υπηρεσίες MINI Connected, πακέτο αποθηκευτικών χώρων και απομακρυσμένες υπηρεσίες.

Την κίνηση του Countryman One αναλαμβάνει το 3κύλινδρο turbo 1.5 λτ. μηχανικό σύνολο ισχύος 102 ίππων στις 3.900-6.500 σ.α.λ. και με 190 Nm ροπής στις 1.380-3.600 σ.α.λ. Συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 6 ταχυτήτων και προσφέρει επιτάχυνση στο 0-100 χλμ./ώρα σε 12,0 δλ., τελική ταχύτητα 185 χλμ./ώρα, μεικτή κατανάλωση 6,1 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 140 γρ./χλμ.



Το κόμπακτ crossover ΜΙΝΙ Countryman, εκτός από τον πολύ ελκυστικό σχεδιασμό εξωτερικά και στο εσωτερικό του ξεχωρίζει ακόμα για την υψηλή ποιότητα υλικών, συναρμογής και φινιρίσματος. Επίσης, πολύ καλοί είναι οι διαθέσιμοι χώροι για τις μετακινήσεις έως 5 επιβατών, ενώ μεγάλο είναι και το πορτ μπαγκάζ των 450 λίτρων. Σημείο αναφοράς αποτελεί η πολύ καλή οδική συμπεριφορά και οδηγική αίσθηση, χάρη στον επιτυχημένο συνδυασμό του στιβαρού πλαισίου, των κατάλληλα ρυθμισμένων ανεξάρτητων αναρτήσεων σε όλους τους τροχούς και του άμεσου και με σωστό ζύγισμα τιμονιού.

Πηγή: autogreeknews.gr