Ευκαιρία Kia XCeed σε χαμηλότερη τιμή από ποτέ

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Kia προσφέρει με σημαντικές παροχές ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα, μεταξύ των οποίων ιδιαίτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει το XCeed 1.0 T-GDi 120 hp Launch Edition II.

Ευκαιρία Kia XCeed σε χαμηλότερη τιμή από ποτέ

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Kia προσφέρει με σημαντικές παροχές ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα, μεταξύ των οποίων ιδιαίτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει το XCeed 1.0 T-GDi 120 hp Launch Edition II. Το μικρομεσαίο crossover περιλαμβάνει πλούσιο εξοπλισμό και διαθέτει αξιόλογα χαρακτηριστικά, ενώ πωλείται στις 19.990 ευρώ (από 21.690 ευρώ). Να σημειωθεί ότι η τιμή αυτή αφορά συγκεκριμένα χρώματα (Blue Flame, Black Pearl, Quantum Yellow, Lunar Silver, Deluxe White Pearl, Infra Red) και ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Στον πλουσιοπάροχο εξοπλισμό του ανήκουν 7 αερόσακοι, τα συστήματα αυτόνομου φρεναρίσματος και διατήρησης της λωρίδας κυκλοφορίας, αυτόματη λειτουργία προβολέων, έγχρωμη κάμερα οπισθοπορείας και σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 10,25 ιντσών. Μαζί με αυτά προσθέστε διζωνικό κλιματισμό, όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες, δερμάτινο τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων και ζάντες αλουμινίου.

Ο πλήρης εξοπλισμός συνδυάζεται και με ένα πολύ καλής ποιότητας εσωτερικό, με προσοχή στη λεπτομέρεια, από άκρη σε άκρη της καμπίνας. Σε αυτή θα μετακινηθούν άνετα 4 ή και με κάποιες παραχωρήσεις 5 άτομα, ενώ το πορτ μπαγκάζ των 426 λτ. είναι μεγάλο.

Ο 3κύλινδρος 1.000άρης turbo κινητήρας με την ομαλή λειτουργία που κινεί το XCeed, έχει ισχύ 120 ίππους στις 6.000 σ.α.λ. και 172 Nm ροπής στις 1.500-4.000 σ.α.λ. Συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο των 6 ταχυτήτων και επιταχύνει το βάρους 1.332 κιλών αμάξωμα από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 11,3 δλ. από 80-120 χλμ./ώρα σε 13,9 δλ. και φτάνει τα 186 χλμ./ώρα τελικής ταχύτητας. Όσον αφορά τη μεικτή κατανάλωση και εκπομπές CO2, είναι 6,5 λτ./100 χλμ. και 138 γρ./χλμ. αντίστοιχα.

Θετικά στοιχεία παρουσιάζει το XCeed και στο δρόμο όπου δίνει την αίσθηση ενός πολύ καλά «στημένου» χάτσμπακ, καθώς δεν εμφανίζει τάσεις πλεύσης ή έντονες κλίσεις λόγω των μεγαλύτερων διαδρομών των -ανεξάρτητων σε όλους τους τροχούς- αναρτήσεων. Οι τελευταίες έχουν σχετικά σφιχτή ρύθμιση, όμως περνούν με ποιοτικό τρόπο πάνω από τις διάφορες ανωμαλίες του οδοστρώματος, χωρίς να ταλαιπωρούν τους επιβάτες.

Πηγή: autogreeknews.gr