Το πιο πλήρες μικρομεσαίο στις 17.490 ευρώ

Τα αυτοκίνητα της μικρομεσαίας κατηγορίας βρίσκονταν ανέκαθεν ψηλά στην προτίμηση των αγοραστών, αφού συνδυάζουν πολλά σε ένα «πακέτο».

Το πιο πλήρες μικρομεσαίο στις 17.490 ευρώ

Τα αυτοκίνητα της μικρομεσαίας κατηγορίας βρίσκονταν ανέκαθεν ψηλά στην προτίμηση των αγοραστών, αφού συνδυάζουν πολλά σε ένα «πακέτο». Απευθύνονται τόσο σε εκείνους που αναζητούν ένα πρακτικό και οικονομικό οικογενειακό αυτοκίνητο, όσο και σε αυτούς που θέλουν περισσότερες ανέσεις από ένα μικρό μοντέλο, χωρίς όμως να ξεφεύγουν πολύ σε διαστάσεις και κόστη.

Οι προσφερόμενες επιλογές είναι αρκετές, καλύπτοντας όλα τα οικονομικά βαλάντια και απαιτήσεις που έχει ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος. Μεταξύ αυτών, το μικρομεσαίο που εμφανίζει πληρότητα σε κάθε τομέα και πωλείται σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή, είναι το ανανεωμένο Hyundai i30 1.0 T-GDi 120 PS.

Στην αρχική έκδοση Premium πωλείται στην τιμή των 17.490 ευρώ και συνοδεύεται με ένα πληρέστατο στάνταρ εξοπλισμό. Καταρχήν διαθέτει όλο το πακέτο των σύγχρονων στοιχείων ασφαλείας, όπως είναι 6 αερόσακους και τα συστήματα αυτόνομης πέδησης, προειδοποίησης εκτροπής και διατήρησης λωρίδας και αυτόματης ρύθμισης μεγάλης σκάλας φώτων.

Προσθέστε ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός – πίσω, ηλεκτρικούς και θερμαινόμενους καθρέπτες, air condition, cruise control, έγχρωμη οθόνη αφής 8 ιντσών, αυτόματο άναμμα φώτων, προβολείς ομίχλης, φώτα LED, ζάντες αλουμινίου και αισθητήρες παρκαρίσματος. Επιπλέον αξία δίνουν ακόμα τα 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης απεριορίστων χιλιομέτρων, συν 5 έτη δωρεάν οδική βοήθεια, ετήσιο τεχνικό έλεγχο και εγγύηση βαφής.

Ο 3κύλινδρος turbo κινητήρας του 1.0 λτ. με την εξαιρετικά πολιτισμένη λειτουργία, αποδίδει 120 ίππους στις 6.000 σ.α.λ. και 172 Nm ροπής στις 1.500 – 4.000 σ.α.λ. Με το 6άρι μηχανικό κιβώτιο τα 0-100 χλμ./ώρα επιτυγχάνονται σε 11,2 δλ., η τελική ταχύτητα φτάνει τα 172 χλμ./ώρα, η μεικτή κατανάλωση είναι 5,4-6,2 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 είναι 123-141 γρ./χλμ. (WLTP).

Επιπλέον, το ανανεωμένο Hyundai i30 διακρίνεται για την πιο δυναμική του σχεδίαση εξωτερικά, χάρη στο ανασχεδιασμένο εμπρός και πίσω άκρο του αμαξώματος. Στα θετικά του γνωρίσματα ανήκουν ακόμα η προσεγμένη ποιότητα κατασκευής, η ευρυχωρία, η άνετη και σωστά ρυθμισμένη ανεξάρτητη σε όλους τους τροχούς ανάρτηση και η φιλικότητα στην οδήγηση.

Πηγή: autogreeknews.gr