Πωλητήριο στην custom Ferrari F355 Spider του Σακίλ Ο' Νιλ - Την έβγαλε σε δημοπρασία

Πωλείται σε δημοπρασία η custom Ferrari F355 Spider του Σακίλ Ο' Νιλ, ειδικά προσαρμοσμένη στο ύψος του και στα κιλά του.

Πωλητήριο στην custom Ferrari F355 Spider του Σακίλ Ο' Νιλ - Την έβγαλε σε δημοπρασία

Bετεράνος του ΝΒΑ, πλέον Σακίλ Ο' Νιλ ζει με τα.... πάθη του και τα πολύτιμα αποκτήματά του. Ο Αμερικανός πρώην επαγγελματίας διεθνής μπασκετμπολίστας έχει πλέον αρκετό ελεύθερο χρόνο και τον σπαταλά στα χόμπι του. Μεταξύ αυτών η γιόγκα, η ραπ και η συλλογή γρήγορων μοτοσικλετών και αυτοκινήτων.

Μάλιστα, συχνά, ο Σακίλ Ο' Νιλ πουλάει κάποιο αυτοκίνητο της συλλογής του. Τώρα σειρά έχει η εκπληκτική Ferrari F355 Spider του 1998, ειδικά προσαρμοσμένη στο ύψος του και στα κιλά του.

Σπορ με κλασική εμφάνιση, το εξωτερικό του Spider μοιάζει ανέγγιχτο, εκτός από μερικές βελτιώσεις μετά την πώληση, στις οποίες περιλαμβάνονται υφασμάτινη οροφή, ηχοσύστημα, κιβώτιο εμπνευσμένο από τη Formula 1 και ελαστικά Pirelli P Zero εφοδιασμένα με ασημί τροχούς 19 Giovanna Luxury.

Ο κινητήρας είναι V8 3,5 λίτρων και τα μόλις 12.000 χιλιόμετρα στο κοντέρ είναι στις λεπτομέρειες του οχήματος που πωλείται σε online δημοπρασία στην ιστοσελίδα της Bring a Trailer και η μεγαλύτερη προσφορά έως τώρα ανέρχεται στα 48.500 δολάρια.