Όργιο η νέα BMW M3 M Performance Parts (vid)

Η BMW μπορεί να παρουσίασε τις νέες M3 και M4, όμως ήδη εργάζεται πάνω στην εξέλιξη των σκληροπυρηνικών εκδόσεων GTS.

Όργιο η νέα BMW M3 M Performance Parts (vid)

Η BMW μπορεί να παρουσίασε τις νέες M3 και M4, όμως ήδη εργάζεται πάνω στην εξέλιξη των σκληροπυρηνικών εκδόσεων GTS (ή GT3, το όνομα προς το παρόν «παίζεται»). Αν μοιάζουν στη M3 M Performance Parts πάντως, τότε δεν βλέπουμε την ώρα να εμφανιστούν!

Η Μ3 που μοιάζει να βγήκε από μενού κάποιου Need For Speed, είναι φορτωμένη με όλο τον κατάλογο των εξαρτημάτων M Performance. Όποιος ενδιαφέρεται να την αγοράσει και να τερματίσει τα έξτρα, δηλαδή, αυτό το αυτοκίνητο θα οδηγεί. Το καθιερωμένο αεροδυναμικό πακέτο από ανθρακονήματα (ακροπτερύγια και splitter στον εμπρός προφυλακτήρα, διαχύτης στον πίσω, πλαϊνές ποδιές και αεροτομή) συμπληρώνουν μεγαλύτερες και χρυσαφί ζάντες (20 και 21 ιντσών εμπρός πίσω, αντί 18-19), σκληρότερες ρυθμίσεις στην ανάρτηση, διαφορετικές δαγκάνες των φρένων, επενδύσεις suede και ανθρακονημάτων στο εσωτερικό, μα πάνω από όλα, η διχαστική εξάτμιση στο κέντρο του διαχύτη.

Κανονικά, αυτό θα ήταν το highlight της full extra M3. Το αμάξωμα στα χρώματα του M Division είναι μεν ξεχωριστός, αλλά τον έχουμε ξαναδεί. Επειδή, λοιπόν, οι Βαυαροί γνωρίζουν πως πολλοί αναζητούν κάτι -πολύ- πιο ιδιαίτερο, προσφέρουν μια μοναδική διχρωμία κόκκινου-μαύρου που την κάνει να φαντάζει σαν το αυτοκίνητο του Darth Maul. Το κόκκινο καταλαμβάνει το καπό, το άνω μέρος του εμπρός προφυλακτήρα, τις κολόνες και μέχρι το μέσο των θυρών, ενώ το μαύρο όλα τα υπόλοιπα. Για τον χρωματισμό της οροφής φροντίζει το ανθρακόνημα, ενώ ακόμα και τα άκρα της αεροτομής είναι προσεγμένα. Όλα, ώστε η M3 να παραπέμπει σε αγωνιστικό Τουρισμού!

Πηγή: autogreeknews.gr