Γεμάτο σπορ στοιχεία το νέο Toyota C-HR GR Sport

Η Toyota παρουσιάζει την «σπέσιαλ» έκδοση του ανανεωμένου C-HR.

Γεμάτο σπορ στοιχεία το νέο Toyota C-HR GR Sport

Η Toyota παρουσιάζει την «σπέσιαλ» έκδοση του ανανεωμένου C-HR, με το GR Sport να προσθέτει σπορ στοιχεία και να προϊδεάζει για το καθαρόαιμο GR C-HR των 250 ίππων, που είναι στα σκαριά.

Από εμφανισιακής άποψης, το C-HR GR Sport ξεχωρίζει χάρις στον επιθετικότερο προφυλακτήρα με τις μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, τις νέες ζάντες αλουμινίου των 19 ιντσών σε ελαστικά Continental Premium Contact 6 225/45, το Piano Black χρώμα στη μάσκα και το περίγραμμα των φωτιστικών σωμάτων, τα σκουρόχρωμα φανάρια μπρος-πίσω, τον πλήρως ανασχεδιασμένο πίσω προφυλακτήρα, που φιλοξενεί έναν ευμεγέθη διαχύτη, ενώ δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα σήματα «GR Sport». Συνολικά, 9 διαφορετικοί συνδυασμοί διχρωμίας προσφέρονται για αμάξωμα και οροφή.

Στο εσωτερικό ξεχωρίζει η επένδυση απομίμησης αλουμινίου Cool Silver στο ταμπλό, με την Toyota να διαθέτει την επιλογή συνδυασμού alcantara-δέρματος ή υφάσματος για τα καθίσματα. Σε αμφότερες τις περιπτώσεις, οι ραφές κόκκινου ή γκρι χρώματος είναι στάνταρ. Τα σηματάκια «GR Sport» και οι αποκλειστικά κόκκινες ραφές στη δερμάτινη επένδυση τιμονιού-επιλογέα, ολοκληρώνουν το σπορτίβ μοτίβο της καμπίνας. Στον προαιρετικό εξοπλισμό συναντάμε premium ηχοσύστημα της JBL.

Πέραν του GR Sport, υπάρχει και το C-HR C-HIC. Με έμφαση στην πολυτέλεια και το στυλ, προσφέρεται με 4 διαφορετικούς συνδυασμούς διχρωμίας, ένα νέο χρώμα (Oxide Bronze) και αποκλειστικό σχέδιο στις ζάντες των 18 ιντσών, με 10 ακτίνες.

Όλα τα C-HR MY2021 εξοπλίζονται με την τελευταία μορφή του πακέτου Toyota Safety Sense, που ενσωματώνει στάνταρ συστήματα ασφαλείας όπως τα Emergency Steering Assist (ESA) (επενεργεί στο τιμόνι σε περίπτωση απότομου ελιγμού), Intersection Turn Assistance (φρενάρει αυτόματα το αυτοκίνητο σε περίπτωση που στρίψει ο οδηγός και έρχεται αυτοκίνητο ή πεζός), Intelligent Adaptive Cruise Control (ενεργό cruise control) και Road Sign Assist (ανάγνωση σήμανσης), με τα δυο τελευταία να συνεργάζονται και να ρυθμίζουν αυτόματα την ταχύτητα, αναλόγως του ορίου ταχύτητας.

Το C-HR GR Sport θα ξεκινήσει να πωλείται τον Γενάρη του 2021, με το C-HIC να προηγείται και να εκκινεί την εμπορική του πορεία μέσα στο Νοέμβρη.

Πηγή: autogreeknews.gr