Νέο Nissan Navara με πολλές βελτιώσεις (vid)

Η Nissan μόλις αποκάλυψε την ανανεωμένη εκδοχή του Navara.

Νέο Nissan Navara με πολλές βελτιώσεις (vid)

Η Nissan μόλις αποκάλυψε την ανανεωμένη εκδοχή του Navara, που διακρίνεται για την κυριαρχική του εμφάνιση και μια νέα κορυφαία έκδοση, διαθέσιμη σε όλες τις αγορές.

Ολόκληρο το μπροστινό μέρος είναι νέο, με αναβαθμισμένα Bi-LED φωτιστικά σώματα, διαφορετική μάσκα, νέο προφυλακτήρα και καπό, αλλά και πιο φουσκωμένα φτερά. Στην ουσία, όλα τα μέρη του αμαξώματος από το παρμπρίζ και μπροστά είναι φρεσκαρισμένα και ενισχύουν την επιβλητική παρουσία του Navara.

Στο πίσω μέρος συναντάμε ελαφρώς διαφορετικά φανάρια, επίσης πιο φουσκωμένα φτερά και σπορ καρότσα, με σχήμα που μιμείται spoiler στην κορυφή της!

Η τεχνολογία έχει τον πρώτο λόγο στο ιαπωνικό pick up, έχοντας στάνταρ το πακέτο Nissan Intelligent Mobility και συστήματα ασφαλείας όπως Intelligent Forward Collision Warning (προειδοποίηση σύγκρουσης), Intelligent Emergency Breaking (αυτόματο φρενάρισμα) και Around View Monitor (περιμετρικός έλεγχος καμερών). Μηχανικά οι Ιάπωνες αναφέρουν ενισχυμένο πίσω άξονα, που αυξάνει το ωφέλιμο φορτίο της καρότσας, και νέα κρεμαγέρα, προς όφελος της ευελιξίας στις χαμηλές ταχύτητες και της απόκρισης του τιμονιού. Οι κραδασμοί και ο θόρυβος κύλισης από το σύστημα διεύθυνσης, επίσης ανακοινώνονται ως μειωμένοι.

Η καμπίνα των επιβατών διακρίνεται για τα αναβαθμισμένα γραφικά του συστήματος πολυμέσων, τις νέες επενδύσεις και το ανασχεδιασμένο τιμόνι.

Στα του κινητήρα, ουδέν νεότερο. Ο ντίζελ τετρακύλινδρος των 2.3 λίτρων συνεχίζει ακάθεκτος, με ένα τούρμπο και 163 ίππους/425 Nm ή twinturbo και 190 ίππους/450 Nm. Με την κορυφαία του μορφή εξοπλίζεται η αντίστοιχη έκδοση του νέου Navara, ονόματι PRO-4X. Με χαρακτηριστικό γκρι χρώμα, κόκκινα σήματα σε μαύρο φόντο, μαύρη μάσκα/ζάντες/καλύμματα καθρεπτών/μπάρα στο χώρο φόρτωσης και τα ανάλογα αυτοκόλλητα στο πλάι.

Πηγή: autogreeknews.gr