Νέο και πιο «σκληρό» Ford EcoSport Active

Η Ford παρουσιάζει τη νέα προσθήκη στην γκάμα Active, με το EcoSport.

Νέο και πιο «σκληρό» Ford EcoSport Active

Η Ford παρουσιάζει τη νέα προσθήκη στην γκάμα Active, με το EcoSport να συμπληρώνει τα Ka+, Fiesta και Focus, αλλά και τα επαγγελματικά Tourneo και Transit.

Όπως αυτά, έτσι και το μικρότερο crossover του «Μπλε Οβάλ» αποκτά μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, πλαστικά προστατευτικά γύρω-γύρω, νέες 17άρες ζάντες και το χαρακτηριστικό Golden Bronze χρώμα. Στο εσωτερικό συναντάμε νέα καθίσματα και επενδύσεις, δερμάτινο τιμόνι και τμήματα στο ταμπλό και τις πόρτες που είναι βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος.

Στα μηχανικά μέρη, πέρα από τη νέα ανάρτηση, η Ford διαθέτει προαιρετικά μπλοκέ διαφορικό. Την κίνηση, τουλάχιστον, αρχικά θα αναλάβει ο 1.000άρης EcoBoost των 125 ίππων στις 6.000 σ.α.λ. και 170 Nm στις 1.400-4.500 σ.α.λ., σε συνδυασμό αποκλειστικά με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο και κίνηση στους εμπρός τροχούς. Το απλό EcoSport με αυτά τα χαρακτηριστικά, επιταχύνει στα πρώτα 100 χλμ./ώρα μέσα σε 11 δλ. και φτάνει μέχρι τα 180 χλμ./ώρα τελικής, οπότε κάτι παρόμοιο θα πρέπει να περιμένουμε και για το Active. Αργότερα, κατά πάσα πιθανότητα, θα προστεθεί ο ντίζελ 1.5 EcoBlue των 120 ίππων και 250 Nm ροπής.

Πηγή: autogreeknews.gr