Αναζωογονητικό το νέο Audi TT S Line Competition Plus

Αναζωογονητικό για το ίδιο το μοντέλο πρωτίστως, καθώς πάει πολύς καιρός που ακούσαμε κάτι για το Audi TT.

Αναζωογονητικό το νέο Audi TT S Line Competition Plus

Αναζωογονητικό για το ίδιο το μοντέλο πρωτίστως, καθώς πάει πολύς καιρός που ακούσαμε κάτι για το TT. Η Audi έχει αφήσει να διαρρεύσει πως το μέλλον του μικρού της κουπέ επιφυλάσσει είτε μορφή crossover, είτε κατάργηση. Οπότε είναι ιδιαίτερα ευχάριστο να βλέπουμε πως το Ίνγκολσταντ δεν ξεχνάει το TT, έστω και μέσω νέων εξοπλιστικών εκδόσεων.


Το S Line Competition Plus, όπως υποδηλώνει και το μακρόσυρτο όνομα, αποτελεί τo συνδυασμό δυο πακέτων. Στην ουσία, πρόκειται για ένα επίπεδο πάνω από το S Line. Συνδυάζεται αποκλειστικά με τον 2λιτρο TFSI των 245 ίππων και 370 Nm, ο οποίος τροφοδοτεί είτε τους εμπρός είτε τους τέσσερις τροχούς, μέσω του 7τάχυτου S tronic διπλού συμπλέκτη. Εμφανισιακά, ξεχωρίζει το μαύρο χρώμα στο σήμα, τη μάσκα Singleframe, τις πλαϊνές ποδιές, τον διαχύτη, τις ζάντες 19 (και προαιρετικά 20) ιντσών, αλλά και τη σταθερή αεροτομή. Ουσιαστικά, είναι ένα κράμα S Line με στοιχεία από TT RS, το οποίο δεν βλέπουμε μπροστά, καθότι η Audi έδωσε μόνο 3 φωτογραφίες στη δημοσιότητα, οπότε αρκούμαστε στην περιγραφή του δελτίου τύπου.

Στο εσωτερικό συναντάμε το ψηφιακό πίνακα οργάνων Virtual Cockpit των 12,3 ιντσών και χρωματικές ενθέσεις στα καθίσματα, τις ραφές, την κεντρική κονσόλα και το εσωτερικό των αεραγωγών του κλιματισμού. Το Coupe έχει 3 χρώματα διαθέσιμα (Tango Red, Turbo Blue και Slate Grey), με το Tango Red να είναι αποκλειστικά για αυτό, ενώ το Roadster τα άλλα δύο. Εξωτερικά πάντως, το Roadster διαθέτει αυτό μια αποκλειστική πινελιά, με τη μορφή του μαύρου καπό.

Οι τιμές στη Γερμανία ξεκινούν από τις 47.316 ευρώ για το Coupe και τις 49.655 ευρώ για το Roadster.

Πηγή: autogreeknews.gr