Νέα και ιδιαίτερη BMW X2 M Mesh Edition

Η BMW παρουσίασε μια αρκετά ιδιαίτερη ειδική έκδοση της X2, τόσο βάσει ονόματος όσο και εμφάνισης.

Νέα και ιδιαίτερη BMW X2 M Mesh Edition

Η BMW παρουσίασε μια αρκετά ιδιαίτερη ειδική έκδοση της X2, τόσο βάσει ονόματος όσο και εμφάνισης. Η Edition M Mesh έρχεται να πάρει θέση στη βαυαρική γκάμα, ως μια από τις πιο ξεχωριστές παρουσίες.

Οι μεγάλες διαφορές σε σχέση με τις απλές X2 εντοπίζονται στην εμφάνιση, η οποία χαρακτηρίζεται από τα ζωηρά χρώματα και τις αλλαγές σε φωτιστικά σώματα-μάσκα. Πυρήνας της M Mesh Edition είναι το τελευταίο σκέλος. Η μάσκα M Mesh ήταν προγραμματισμένη να κάνει πρεμιέρα το Νοέμβριο, στην M235i, όμως η X2 την πρόλαβε. Το περίγραμμα είναι σε φινίρισμα gloss black, με το μαύρο να κυριαρχεί σε όλο το πάνελ και να κάνει ακόμα πιο επιθετικό το μούτρο του βαυαρικού crossover. Τα φώτα είναι LED και προαιρετικά τεχνολογίας matrix για τη μεγάλη σκάλα, ενώ το Brooklyn Grey χρώμα είναι αποκλειστικό για την X2 M Mesh Edition (υπάρχουν και τα Phytonic Blue, Alpine White, Black Sapphire Metallic και Sunset Orange) και συνδυάζεται με πορτοκαλί αυτοκόλλητα (μαύρα στα άλλα χρώματα).

Πορτοκαλί ενθέσεις έχουν και οι ζάντες αλουμινίου, που διατίθενται σε διαστάσεις 19 και 20 ιντσών, χαρίζοντας ένα μοναδικό παρουσιαστικό στην X2. Εκτός αυτών, προφυλακτήρες, ποδιές και προσθήκες στα φτερά προέρχονται από το M Package.

Στο εσωτερικό, τα μπάκετ καθίσματα και οι δερμάτινες επενδύσεις κυριαρχούν, πάντα σε συνάρτηση με το πορτοκαλί χρώμα στις ραφές.

Η X2 M Mesh Edition προσφέρεται με 5 κινητήρες: 3 πετρελαίου και 2 βενζίνης. Οι X2 sDrive18d (μπροστοκίνητη) και xDrive18d (τετρακίνητη), sDrive/xDrive20d και xDrive25d με τον 2λιτρο ντίζελ (150,190 και 231 άλογα αντίστοιχα) από τη μία μεριά, και οι sDrive18i μαζί με τις sDrive/xDrive20i (1.500 τρικύλινδρος τούρμπο 136 ίππων και 2λιτρος τετρακύλινδρος 190 ίππων) στην άλλη.

Επίσης, το ειδικό πακέτο προσφέρεται και στην plug-in υβριδική xDrive25e, που συνδυάζει έναν 3κύλινδρο κινητήρα βενζίνης 1.5 λίτρων 125 ίππων και έναν ηλεκτροκινητήρα 95 ίππων, αποδίδοντας συνολικά 220 ίππους και 385 Nm.

Πηγή: autogreeknews.gr