Με 290 ίππους το νέο Hyundai Tucson N

Σε λίγες μέρες η Hyundai θα αποκαλύψει το εντελώς νέο, 4ης γενιάς Tucson.

Με 290 ίππους το νέο Hyundai Tucson N

Σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 14 Σεπτεμβρίου, η Hyundai θα αποκαλύψει το εντελώς νέο, 4ης γενιάς Tucson, το οποίο αναμένεται να είναι εντελώς διαφορετικό από το υπάρχον σε κάθε επίπεδο.

Καταρχήν εξωτερικά διαθέτει μια πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση, τόσο στο εμπρός άκρο όσο και στο πίσω. Μπροστά ξεχωρίζει χάρις στα λεπτά κι αιχμηρά φωτιστικά σώματα και την εμφατική μάσκα, που εκφράζει την τεχνοτροπία «Sensuous Sportiness». Το προφίλ χαρακτηρίζεται από το έντονα ανάγλυφο σχήμα και τις τονισμένες ακμές, ενώ πίσω συναντάμε ένα ιδιαίτερα ξεχωριστό σχέδιο, με τα διπλά φωτιστικά σώματα να θυμίζουν κυνόδοντες και να ενώνονται με μια LED λωρίδα.

Πολύ μοντέρνο είναι και το εσωτερικό, όπου τα βλέμματα τραβάει κατευθείαν η μεγάλη οθόνη στην κεντρική κονσόλα. Επίσης, υπάρχει νέο τιμόνι με τέσσερις ακτίνες και ψηφιακός πίνακας οργάνων. Λεβιές ταχυτήτων δεν υφίσταται, με τις λειτουργίες του κιβωτίου να επαφίονται σε ένα χειριστήριο, επίσης αφής.

Τώρα έχουμε και τις πρώτες πληροφορίες για τους κινητήρες βενζίνης. Θα υπάρχει ένας 1.600άρης με ισχύ 180 ίππων και 265 Nm ροπής, ενώ στο N Line Hybrid με 1.6 λτ. μοτέρ θα φτάνει τους 230 ίππους και τα 350 Nm ροπής. Στην κορυφή της γκάμας θα βρίσκεται το Tucson N με 2.5 λτ. μηχανικό σύνολο απόδοσης 290 ίππων και 422 Nm ροπής. Εν αναμονή λοιπόν με τα επίσημα αποκαλυπτήριά του.

Πηγή: autogreeknews.gr