Τουρκία: Έβαλαν ψεύτικα περιπολικά στους δρόμους!

Η αστυνομία της Τουρκίας σκέφτηκε έναν έξυπνο αλλά και πονηρό παράλληλα τρόπο για να ξεγελάει τους οδηγούς και να τους κάνει να κόβουν ταχύτητα.

Τουρκία: Έβαλαν ψεύτικα περιπολικά στους δρόμους!

Σε αυτοκινητόδρομο της Τουρκίας, ταξιδιώτης φωτογράφησε αυτό το… γιαλαντζί περιπολικό, το οποίο μοιάζει από μακριά με πραγματικό. Μάλιστα, ανάβει και ο φάρος του, που αντλεί την ενέργειά του μέσω ηλιακού πάνελ.

Οι φωτογραφίες ήρθαν στη δημοσιότητα μέσω ενός tweet που ανέβηκε στο λογαριασμό του Radford Road Police στο Nottinghamshire της Αγγλίας. Το εν λόγω αστυνομικό τμήμα φαίνεται ότι είδε πολύ σοβαρά αυτή την κίνηση της τουρκικής αστυνομίας και σκέφτεται να κάνει το ίδιο για τους αγγλικούς δρόμους, ζητώντας τις απόψεις των πολιτών.

Το θέμα είναι ότι τα ψεύτικα περιπολικά αρχικά θα «ψαρώνουν» τους οδηγούς και θα τους αναγκάζουν να είναι πιο προσεκτικοί και να κόβουν ταχύτητα. Όμως όσοι περνούν τακτικά από εκείνο το σημείο θα γνωρίζουν πλέον ότι δεν είναι ένα αληθινό περιπολικό. Εκτός και αν κρύβει κάποιο ραντάρ που δεν φαίνεται με το μάτι και το μάθουν αργότερα οι οδηγοί, όταν θα λαμβάνουν τις κλίσεις για ταχύτητα πάνω από τα επιτρεπτά όρια, από τους αστυνομικούς φαντάσματα!

πηγή: autogreeknews.gr

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας