Νέο Toyota RAV4 Hybrid Black Edition

Τη νέα, ειδική έκδοση Black Edition του RAV4 παρουσίασε η Toyota.

Νέο Toyota RAV4 Hybrid Black Edition

Τη νέα, ειδική έκδοση Black Edition του RAV4 παρουσίασε η Toyota. Όπως υποδηλώνει και η ονομασία της διακρίνεται για το άφθονο μαύρο που έχει χρησιμοποιηθεί παντού, όχι μόνο στο αμάξωμα, αλλά και στο εσωτερικό.

Το Midnight Black χρωματίζει το RAV4 από άκρη σε άκρη και του χαρίζει μια πιο επιθετική αλλά και πολυτελή εμφάνιση. Στο εμπρός άκρο του, η μάσκα, ολόκληρος ο προφυλακτήρας, τα καλύμματα των καθρεπτών και τα σπόιλερ είναι μαύρα, όπως επίσης και οι γυαλιστερές ζάντες αλουμινίου των 19 ιντσών. Ακόμα και τα έξυπνα σόναρ είναι βαμμένα μαύρα, οπότε το μόνο στοιχείο που ξεφεύγει από τη… μαυρίλα, είναι τα σήματα της Toyota.

Στο εσωτερικό του RAV4 Hybrid Black Edition, τα καθίσματα είναι επενδεδυμένα με μαύρο συνθετικό δέρμα υψηλής ποιότητας με γκρι ραφές. Αυτό συνδυάζεται με τη μαύρη επένδυση για να δημιουργήσει μια εντυπωσιακή συνολικά ατμόσφαιρα. Στον πλούσιο εξοπλισμό του περιλαμβάνονται -μεταξύ άλλων- αισθητήρες στάθμευσης, κάμερα 360 μοιρών, ψηφιακός καθρέπτης οπισθοπορείας, ηχοσύστημα premium JBL εννέα ηχείων με DAB και ασύρματο φορτιστή τηλεφώνου. Στάνταρ είναι φυσικά, το Toyota Safety Sense με την πληθώρα συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού.

Οι παραγγελίες για το νέο RAV4 Hybrid Black Edition ξεκινούν άμεσα, με τις παραδόσεις σε πελάτες να γίνονται από τον Οκτώβριο του 2020, ανάλογα με την τοπική αγορά. Να υπενθυμίσουμε ότι το RAV4 Hybrid με τον 2.5 λτ. κινητήρα αποδίδει 218 ίππους στη 2κίνητη έκδοση και 222 ίππους στην 4κίνητη.

Πηγή: autogreeknews.gr