Νέα εκδρομικά Ford Tourneo και Transit Connect Active

Η Ford επεκτείνει τώρα την ολοένα και πιο διευρυμένη γκάμα μοντέλων Active με τη νέα επιβατική έκδοση Tourneo Connect Active και το βαν Transit Connect Active.

Νέα εκδρομικά Ford Tourneo και Transit Connect Active

Η Ford επεκτείνει τώρα την ολοένα και πιο διευρυμένη γκάμα μοντέλων Active με τη νέα επιβατική έκδοση Tourneo Connect Active και το βαν Transit Connect Active, που σύντομα θα διατίθενται για παραγγελία, με παράδοση από τα τέλη της χρονιάς.

Διαθέσιμο σε πενταθέσιες και επταθέσιες εκδόσεις, το ευρύχωρο Tourneo Connect Active μπορεί να μεταφέρει επιβάτες και όλες τις αποσκευές τους. Για επαγγελματική ή και για προσωπική χρήση, το Transit Connect Active αποπνέει κομψότητα και στυλ. Τα Tourneo Connect Active και Transit Connect Active έρχονται να πλαισιώσουν το οκταθέσιο Tourneo Custom Active και το βαν Transit Custom Active, τα οποία διαθέτουν στυλ εμπνευσμένο από SUV μοντέλα, ευέλικτο εσωτερικό και προαιρετικό μηχανικό μπλοκέ διαφορικό (mLSD).

Τα Tourneo Connect Active και Transit Connect Active χαρακτηρίζονται από την αυξημένη απόσταση από το έδαφος, κατά 24 χλστ. μπροστά και κατά 9 χλστ. πίσω. Επίσης, τα νέα Tourneo Connect Active και Transit Connect Active διαθέτουν ράγες οροφής στο στάνταρ εξοπλισμό τους. Ξεχωριστά στοιχεία αποτελούν τα εμπρός και πίσω καλύμματα που βρίσκονται κάτω από το αμάξωμα, οι επενδύσεις στα πλαϊνά, οι αποκλειστικής σχεδίασης ζάντες αλουμινίου Active των 17 ιντσών και η χαρακτηριστική μάσκα Active τύπου πλέγματος. Ένα φαρδύ αυτοκόλλητο Active και συμπληρωματικά σήματα Active αναδεικνύουν τα εμπρός φτερά, ενώ δύο νέα χρώματα – Sedona Orange και Solar Silver – ολοκληρώνουν την ξεχωριστή εμφάνιση των εκδόσεων.

Οι επιλεκτικές αναβαθμίσεις στο εσωτερικό βελτιώνουν την άνεση και την πρακτικότητα της σειράς Active, με αποκλειστικά μοτίβα επενδύσεων καθισμάτων και ραφών, λεπτομέρειες σε μπλε απόχρωση που δημιουργούν αντίθεση και λογότυπα Active. Οι μεταλλικές πλάκες στα μαρσπιέ των εμπρός θυρών φέρουν ανάγλυφο λογότυπο Active και προστατεύουν τις βαμμένες επιφάνειες από γρατσουνιές. Οι βελτιώσεις της σειράς Active δεν έχουν καμία αρνητική επίπτωση στο χώρο αποσκευών του Transit Connect. Η χωρητικότητά του παραμένει στα 2,9 m³ ή 3,6 m³ ανάλογα με το μεταξόνιο, ενώ το ωφέλιμο φορτίο φτάνει τα 982 κιλά.

Όλα τα νέα μοντέλα Tourneo Connect Active και Transit Connect Active αντλούν ισχύ από τον 1.5 λτ. EcoBlue ντίζελ κινητήρα της Ford. Αποδίδοντας ισχύ 100 ή 120 ίππων, ο κινητήρας συνδυάζεται με οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο ή με χειροκίνητο έξι σχέσεων. Το μπλοκέ διαφορικό mLSD διατίθεται με τα μοντέλα Tourneo και Transit Connect προαιρετικά στην έκδοση με τον κινητήρα των 120 ίππων.

Πηγή: autogreeknews.gr