Έτσι θα είναι το πολυαναμενόμενο Hyundai Santa Cruz

Πιο κοντά στην παραγωγή βρίσκεται το νέο pickup μοντέλο της Hyundai, το Santa Cruz.

Έτσι θα είναι το πολυαναμενόμενο Hyundai Santa Cruz

Πιο κοντά στην παραγωγή βρίσκεται το νέο pickup μοντέλο της Hyundai, το Santa Cruz, το οποίο αναμένεται να φέρει ένα νέο αέρα στην κατηγορία και να ταράξει τα νερά, απέναντι σε ένα πολύ σκληρό ανταγωνισμό με παραδοσιακά και ισχυρά ονόματα.

Ένα rendering από την Κορέα, και συγκεκριμένα το AthaCars, πετάει το καμουφλάζ από τα πρωτότυπα δοκιμών και μας αποκαλύπτει μια πιθανή -και καθόλα ρεαλιστική- μορφή της έκδοσης παραγωγής. Στο εμπρός μέρος δεσπόζει η τραπεζοειδής «Diamond» μάσκα, που συναντάμε στα περισσότερα νέα Hyundai, μαζί με τα αιχμηρά φωτιστικά σώματα, που ουσιαστικά αποτελούν προέκτασή της. Ο δυναμισμός συνεχίζεται στο προφίλ, μέσω των φαρδιών «ώμων» και της κλίσης στις πίσω κολώνες, που περισσότερο σε κουπέ SUV παραπέμπουν παρά σε pick up. Αυτός είναι και ο σκοπός της Hyundai, εξάλλου. Ένα λειτουργικό αυτοκίνητο με καρότσα, που θα θυμίζει SUV και λιγότερο αγροτικό (τον ρόλο αυτό θα αναλάβει το δεύτερο μοντέλο που ετοιμάζεται).

Για την κίνηση του Santa Cruz δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες, ωστόσο αναμένεται να εφοδιάζεται με τον ατμοσφαιρικό των 2.4 λτ. (185 hp) και τον 2.0 λτ. turbo (238 hp). Η κύρια αγορά του Santa Cruz θα είναι οι Η.Π.Α., όπου και θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Αλαμπάμα, μαζί με τα Elantra, Sonata και Santa Fe. Το χρονοδιάγραμμα των Κορεατών αναφέρει παρουσίαση εντός του 2020, οπότε -αν δεν πήγαν όλα πίσω, λόγω κορωνοϊού- θα πρέπει να το περιμένουμε προς το τέλος του έτους.

Πηγή: autogreeknews.gr