Αυτό είναι το ανανεωμένο Hyundai i20

Αλλαγές στην εμφάνιση και πλούσιος εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας

Αυτό είναι το ανανεωμένο Hyundai i20

Διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις αμαξώματος (πεντάθυρη, τρίθυρη και crossover Active) και τρεις βενζινοκινητήρες (τους ατμοσφαιρικούς 1.2/1.4 και τον turbo 1.0 T-GDI), το νέο i20 προσφέρει πολλές επιλογές σε όσους αναζητούν ένα σύγχρονο αυτοκίνητο πόλης.

Η Hyundai ανανέωσε ριζικά το σουπερμίνι της, καθώς δεν περιορίστηκε σε ένα τυπικό αισθητικό facelift, αλλά προχώρησε και σε ουσιαστικότερους τομείς. Οπτικά, το ανανεωμένο i20 ξεχωρίζει από τη νέα γρίλια, τις αλλαγές στον πίσω προφυλακτήρα, τη διχρωμία αμαξώματος-οροφής, ζάντες αλουμινίου 15 ή 16 ιντσών, και νέα παλέτα χρωμάτων που εκτοξεύει τις δυνατότητες εξατομίκευσης.

Στάνταρ είναι πλέον το start/stop, ενώ στον προαιρετικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7DCT. Η ομπρέλα συστημάτων ασφαλείας Hyundai SmartSense περιλαμβάνει αυτόνομη πέδηση, ειδοποίηση για ακούσια αλλαγή λωρίδας, ανίχνευση κόπωσης οδηγού, αυτόματα φώτα κ.α. Στην – προαιρετική – οθόνη αφής των 7 ιντσών, ο οδηγός μπορεί να δει τους χάρτες πλοήγησης ή να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες του smartphone του, μέσω των πρωτοκόλλων Apple CarPlay και Android Auto.

Γκάμα κινητήρων

Η Hyundai προσφέρει πλέον μόνο κινητήρες βενζίνης για το νέο i20, όλοι τεχνολογίας Euro 6d. Βασικός είναι ο ατμοσφαιρικός 1.2, ο οποίος προσφέρεται για το 5θυρο και το 3θυρο μοντέλο. Αποδίδει 75 και 84 ίππους και συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων. Ο 1.4 βενζίνης με τους 100 ίππους (με 6άρι μηχανικό κιβώτιο) εφοδιάζει το i20. Ο πιο ισχυρός, υπερτροφοδοτούμενος, 1.0 T-GDI διατίθεται για όλη την γκάμα του ανανεωμένου i20: τόσο με 100 ίππους και 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ή DCT, όσο με 120 ίππους και μηχανικό 6 σχέσεων ή DCT.

Πηγή: gogar.gr

Διαβάστε επίσης:

ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΤΑ VOLKSWAGEN GTI

ΟΛΑ ΤΑ SUV ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ