Opel Black Edition: Αποκτήστε τα με επιτόκιο 2,9%

Διχρωμία και σπορ πινελιές για τα Corsa, Mokka X, Astra

Opel Black Edition: Αποκτήστε τα με επιτόκιο 2,9%

Τη δυνατότητα να αποκτήσουν την έκδοση Black τριών δημοφιλών μοντέλων της με ιδιαίτερα ανταγωνιστικό επιτόκιο και έως 48 δόσεις, δίνει στους πελάτες της η Opel Ελλάς. Τα Corsa, Mokka X και Astra Black Edition ξεχωρίζουν από τη διχρωμία του αμαξώματος, με την οροφή, τους εξωτερικούς καθρέπτες και τις ζάντες αλουμινίου σε μαύρο. Το χρηματοδοτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει επιτόκιο 2,9%, προκαταβολή από 30% και έως 48 δόσεις.

Το Astra Black Edition (ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών) διατίθεται με την έκδοση Innovation, με πρόσθετο κόστος 495 ευρώ (προτεινόμενη τιμή λιανικής με ΦΠΑ). To Mokka X Black Edition (ζάντες 18 ιντσών) βασίζεται στην έκδοση Explore και η τιμή του ξεκινά από τα 22.650 ευρώ με τετρακίνηση (προτεινόμενη τιμή λιανικής με ΦΠΑ).

Το Corsa Black Edition (ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών) πωλείται στην τιμή των 14.050 ευρώ (προτεινόμενη λιανική τιμή με ΦΠΑ για το 1400cc) και διαθέτει ακόμη αλουμινένια σπορ πεντάλ, χρωμιωμένη απόληξη εξαγωγής και σκούρο, φιμέ θερμοαπορροφητικό κρύσταλλο Solar Protect στο πίσω παρμπρίζ.Η απόκτησή τους γίνεται τώρα ακόμη πιο θελκτική με τα νέα Χρηματοδοτικά Προγράμματα με επιτόκιο 2,9%, προκαταβολή από 30% και εξόφληση σε έως και 4 χρόνια (48 μήνες).

Πηγή: gogar.gr

Διαβάστε επίσης:

ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ ΤΗ ΝΕΑ MERCEDES-BENZ A-CLASS

ΟΛΑ ΤΑ SUV ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ