Η κακοκαιρία επηρέασε τo Ράλι Ακρόπολις...

H ειδική διαδρομή «Ταρζάν» του «Ράλι Ακρόπολις» αντικατέστησε εκείνη της «Παύλιανης», όπου εκδηλώθηκε ισχυρή βροχόπτωση απόρροια της κακοκαιρίας «Nτάνιελ»

 Η κακοκαιρία επηρέασε τo Ράλι Ακρόπολις...

Η κακοκαιρία «Ντάνιελ» που πλήττει τη χώρα δεν άφησε ανεπηρέαστο τον εθνικό αγώνα ράλι...

Σε τροποποιήσεις του προγράμματος αναγνωρίσεων προχώρησαν οι διοργανωτές του Ράλι Ακρόπολις, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών.

Η ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδας, όπου έχει σχεδιαστεί ένα μεγάλο ποσοστό ειδικών διαδρομών του αγώνα, επηρεάζεται ήδη από τη Δευτέρα από τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

«Η διοργάνωση παρακολουθεί διαρκώς την εξέλιξή της και με γνώμονα την κατά το δυνατόν μικρότερη ταλαιπωρία των πληρώματων τροποποίησε το πρόγραμμα της ημέρας, επιτρέποντας τις αναγνωρίσεις στην ειδική διαδρομή Ταρζάν που ήταν προγραμματισμένες για αύριο Τετάρτη, αντί της Παύλιανης, όπου έχει εκδηλωθεί ισχυρή βροχόπτωση.

Η σημερινή ημέρα αναγνωρίσεων περιλαμβάνει περάσματα και από τις ε.δ. Καρούτες και Ελευθεροχώρι, ενώ το πρόγραμμα της αυριανής ημέρας θα αποφασιστεί αργότερα, απόψε.

Σε κάθε περίπτωση η οργάνωση του αγώνα παρακολουθεί τις μετεωρολογικές εξελίξεις με ιδιαίτερη προσοχή και βρίσκεται σε ετοιμότητα για να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε συνθήκη», αναφέρεται στην ανακοίνωση των διοργανωτών.