Αυτή είναι η νέα BMW Σειρά 3 (pic)

Ακόμη πιο δυναμική, ακόμη πιο προηγμένη.

Αυτή είναι η νέα BMW Σειρά 3 (pic)

Κεντρική θέση στο περίπτερο της BMW στο Παρίσι κατέχει η νέα 3άρα και όχι άδικα, καθώς πρόκειται για το best seller μοντέλο των Βαυαρών. Η έβδομη γενιά του premium μεσαίου οικογενειακού εφοδιάζεται με μία σειρά από τεχνολογικά συστήματα που βελτιώνουν την οδηγική εμπειρία αλλά και την ασφάλεια των επιβατών. Το λανσάρισμά της στην ευρωπαϊκή αγορά έχει προγραμματιστεί για τον Μάρτιο.

Η νέα μάσκα και τα εντυπωσιακά φωτιστικά σώματα (στάνταρ LED, προαιρετικά laser) συνθέτουν τη δυναμική εικόνα του εμπρός μέρους, ενώ τα σκούρα κρύσταλλα στα πίσω φώτα τονίζουν ακόμη περισσότερο την ταυτότητα της νέας Σειράς 3 sedan.

Η γκάμα κινητήρων περιλαμβάνει 6 σύνολα, τετρακύλινδρα βενζίνης και τετρακύλινδρα/εξακύλινδρα diesel, απόδοσης από 150 έως 265 ίππους. Η τετρακίνηση είναι διαθέσιμη στην 320d xDrive, ενώ αργότερα θα προστεθούν σπορ έκδοση M Performance και μία plug-in υβριδική.

Πέρα από την ιδανική κατανομή βάρους 50:50, η νέα 3άρα τονίζει τα δυναμικά της χαρακτηριστικά με τη δυνατότητα επιλογής ανάρτησης (την M Sport με χαμηλότερη απόσταση από το έδαφος ή τη ρυθμιζόμενη Adaptive M), τα φρένα M Sport, το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό M Sport, τις ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών κ.α.

Παράλληλα έχει δοθεί έμφαση και στην πρακτικότητα, με μεγαλύτερους χώρους για οδηγό-συνοδηγό και πίσω επιβάτες, καλύτερα εκμεταλλεύσιμο χώρο αποσκευών όγκου 480 lt. Και βέβαια, η πολυτέλεια και η άνεση είναι στη γνωστά επίπεδα μίας BMW. Μία σειρά από ηλεκτρονικά συστήματα χαρίζουν στη νέα Σειρά 3 δυνατότητες ημι-αυτόνομης οδήγησης.

Πηγή: Gocar

Διαβάστε επίσης

ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΜΕΡΑ-ΝΥΧΤΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ NISSAN LEAF