Aπειλές θανάτου δέχεται ο Φενάτι!

Η κίνηση του 22χρονου αναβάτη να πατήσει το φρένο του αντιπάλου του, την ώρα που έτρεχαν με πάνω από 200 χλμ την ώρα, έφερε ακόμα και απειλές για τη ζωή του. 

Aπειλές θανάτου δέχεται ο Φενάτι!

Ο Ρομάνο Φενάτι πάτησε το φρένο του Μάντζι την ώρα που έτρεχαν με 250 χλμ. την ώρα. Όπως ήταν φυσιολογικό, η κίνησή του αυτή προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, ενώ πλέον ο 22χρονος αναβάτης δέχεται και απειλές για την ίδια του ζωή.

Αυτό τουλάχιστον αποκάλυψε η μητέρα του Φενάτι σε δηλώσεις της:

«Ο γιος μου προκλήθηκε. Αυτό που με λυπεί περισσότερο είναι το γεγονός ότι έχουμε δεχθεί απειλές θανάτου. Συγκεκριμένα, κάποιος έγραψε στη φίλη του ότι θα τον σκοτώσει. Ο γιος μου είναι πολύ καλό αγόρι. Ο Μάντζι έχει προσπαθήσει αρκετές φορές να ρίξει κάτω το γιο μου και λυπάμαι πάρα πολύ, επειδή τα δύο αγόρια θα είναι συμπαίκτες την επόμενη σεζόν.

Ο γιος μου προκλήθηκε αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι η χειρονομία του ήταν λάθος. Πιθανότατα, είχε τόση αδρεναλίνη στο σώμα του που δεν μπορούσε να την ελέγξει. Ολοι γνωρίζουμε τον χαρακτήρα του. Έπεσε σε πρόκληση. Πολλοί έχουν επιτεθεί στον Ρομάνο και στις περισσότερες περιπτώσεις είναι άνθρωποι που γενικά συμπεριφέρονται χειρότερα από αυτόν. Εκείνοι που τον επικρίνουν δεν γνωρίζουν ότι υπάρχει μια οικογένεια πίσω του και ότι είναι πολύ καλός».