Αυγενάκης: Επιστρέφει το Ράλλυ Ακρόπολης το 2022 με Υπερειδική στο ΟΑΚΑ!

Στην ανακοίνωση ότι το Ράλλυ Ακρόπολης του 2022 θα περιλαμβάνει, στα πρότυπα εκείνου του 2005, με μια Σούπερ Ειδική Διαδρομή, που θα φιλοξενηθεί στο ΟΑΚΑ, προχώρησε ο, Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Αυγενάκης: Επιστρέφει το Ράλλυ Ακρόπολης το 2022 με Υπερειδική στο ΟΑΚΑ!

Στα πρότυπα του Ράλλυ Ακρόπολις του 2005 - όταν είχε φιλοξενηθεί μια Υπερειδική Διαδρομή του εντός του ΟΑΚΑ παρουσία 60.000 θεατών - θα διεξαχθεί ο Ελληνικός αγώνας του WRC της επόμενης χρονιάς!

Το Ράλλυ Ακρόπολις θα επιστρέψει στο Ολυμπιακό Στάδιο, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Υπενθυμίζεται ότι πριν 17 χρόνια το Ελληνικό Ράλλυ είχε κερδίσει τη διάκριση του καλύτερου αγώνα εκείνης της χρονιάς, κυρίως χάρη σ' εκείνη την μοναδική Υπερειδική.

Το 2022 το μοναδικό αυτό θέαμα θα επαναληφθεί, με την επιστροφή των κορυφαίων οδηγών και αυτοκίνητων ράλι του πλανήτη στο μεγαλύτερο Στάδιο της χώρας μας, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη (09/11) σε συνέντευξη Τύπου ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Μετά από δύο χρόνια απουσίας και πέντε που προηγήθηκαν στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι (ERC), το Ράλλυ Ακρόπολις επέστρεψε την τρέχουσα χρονικά στο πρόγραμμα του Παγκοσμίου έπειτα από το 2013.

Και μετά την επιτυχημένη φετινή διεξαγωγή της Υπερειδικής Διαδρομής στο Σύνταγμα, ο αγώνας μετακομίζει του χρόνου στο ...γνώριμο του ΟΑΚΑ.