Ολυμπιακός: Στην Πορτογαλία ο Χασάν, αισιόδοξα μηνύματα

Ο Αχμέντ Χασάν έχει φύγει για την Πορτογαλία μετά από ειδική άδεια που του έχει δοθεί. Τί γίνεται με το θέμα της υγείας του.

Ολυμπιακός: Στην Πορτογαλία ο Χασάν, αισιόδοξα μηνύματα

Αχτίδα αισιοδοξίας για τον Αχμέντ Χασάν, ο οποίος είχε προσβληθεί από κορονοϊό όταν ταξίδεψε στην Αίγυπτο για τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα. Η υγεία του ποδοσφαιριστή παρουσίασε επιπλοκή με αποτέλεσμα να παραμένει άγνωστο το πότε ακριβώς θα επιστρέψει.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού ανέφερε ότι ο παίκτης θα γυρίσει τον Ιανουάριο, αλλά κανείς δεν μπορεί να το πει με σιγουριά. Το θέμα είναι ότι τις τελευταίες ημέρες η υγεία του 27χρονου επιθετικού δείχνει σημάδια βελτίωσης με αποτέλεσμα να υπάρχει αισιοδοξία.

Ο Χασάν πήρε και αυτός ειδική άδεια από τον Ολυμπιακό και αποχώρησε από την Ελλάδα. Ο παίκτης βρίσκεται στην Πορτογαλία όπου θα συνεχίσει να ακολουθεί τις οδηγίες του ιατρικού επιτελείου των Πειραιωτών, ενώ παράλληλα θα βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία μαζί τους. Ο Αιγύπτιος θα γυρίσει στην Ελλάδα μετά της γιορτές μαζί με τους συμπαίκτες του.

Θα υποβληθεί σε μία νέα εξέταση όταν γυρίσει στη χώρα μας και με την ελπίδα ότι το αποτέλεσμά της θα είναι θετικό και θα μπορέσει σύντομα να μπει στις προπονήσεις. Αυτήν τη στιγμή απλά υπάρχει μία αισιοδοξία για τον Αιγύπτιο. Πάντως, εάν ο Χασάν πράγματι επιστρέψει, δεν θα τεθεί θέμα απόκτησης επιθετικού. Ακόμα, όμως, με σιγουριά κανείς δεν μπορεί να πει κάτι για το θέμα του Αιγυπτίου και όλα είναι πολύ ρευστά.

Το ζήτημα, πάντως, είναι αρκετά λεπτό και ο ποδοσφαιριστής δίνει τη δική του μάχη προκειμένου να μπορέσει να επανέλθει όσο το δυνατόν συντομότερα στη δράση.