Σπανούλης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, είναι μία ιστορική σεζόν»

Τα εύσημα στους παίκτες του για την πρόκριση στο Final 4 του Basketball Champions League απένειμε ο προπονητής του Περιστερίου, Βασίλης Σπανούλης.

Σπανούλης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, είναι μία ιστορική σεζόν»

Ιστορικές στιγμές βιώνει το Περιστέρι, το οποίο μετά τη νίκη του με αντίπαλο τη Βόννη εξασφάλισε την πρόκρισή του στο Final 4 του Basketball Champions League. Ο προπονητής της ομάδας, Βασίλης Σπανούλης, μίλησε για την επιτυχία της ομάδας του, λέγοντας:

«Συγχαρητήρια στη Βόννη, έκανε μια πολύ καλή χρονιά φέτος. Μετά την κατάκτηση του BCL πέρσι έπρεπε να χτίσουν ξανά την ομάδα, δεν είναι εύκολο και έφτασαν ως τα προημιτελικά με πλεονέκτημα έδρας. Έχουν τον σεβασμό μας για αυτό που έκαναν όλη τη χρονιά.

Θέλω να δώσω όμως περισσότερα συγχαρητήρια στους παίκτες μου που έδειξαν απίστευτο χαρακτήρα, κουράγιο και καρδιά. Όχι μόνο σε αυτή τη σειρά, αλλά για όλη τη χρονιά. Παίξαμε με την πλάτη στον τοίχο, κάναμε σπουδαίες νίκες σε παιχνίδια ζωής ή θανάτου. Είμαστε πολύ επιτυχημένοι και όχι μόνο κερδίσαμε τα παιχνίδια, αλλά τα κερδίσαμε παίζοντας σπουδαίο μπάσκετ και είμαι πολύ περήφανος για αυτό.

Βρεθήκαμε στο 0-1 στη σειρά αλλά τα καταφέραμε. Χτυπήσαμε τη Βόννη με τα ίδια τα πλεονεκτήματά της, με physicality και με transition. Παίξαμε επιθετικά, βγάλαμε ενέργεια και παίξαμε πολύ στο ένας εναντίον ενός. Κάναμε εκπληκτική δουλειά. Για μια νέα ομάδα, με 8-9 νέους παίκτες. Είναι μια ιστορική σεζόν. Είμαστε χαρούμενοι, αλλά πρέπει να προετοιμαστούμε για τη συνέχεια του ελληνικού πρωταθλήματος και για το Final Four»