«ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ»

Σύνθημα πίστης από τον Μεντιλίμπαρ. 

«ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ»

Σύνθημα πίστης από τον Μεντιλίμπαρ προς τους παίκτες του ότι ο Ολυμπιακός έχει τη δυνατότητα να κάνει ονειρεμένη μια χαμένη σεζόν, με την πρόκριση στον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ απέναντι στην Άστον Βίλα και την κατάκτηση του τίτλου.

ΦΟΒΗΤΡΟ ΠΟΝΤΕΝΣΕ

Τον Πορτογάλο εξτρέμ θεωρούν Νο 1 κίνδυνο οι Άγγλοι καθώς δεν ξεχνούν το Απίθανο γκολ που είχε βάλει στο «Βίλα Πάρκ» πέρυσι τέτοια εποχή. Αντιδράσεις στον Ολυμπιακό για τη μη κλήση Αλμέιδα από τον αθλητικό δικαστή.

ΟΛΑ MAZI TOY

ΠΑΘΟΣ, ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ… ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΑΠΟΨΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΟ 2-1

Έτοιμος ο πρωταθλητής Ελλάδας να κερδίσει την Μπαρτσελόνα (21.30, Novasports Prime) και να βρεθεί ένα βήμα μακριά από το φάιναλ φορ!

ΜΑΝΙΑ ΣΤΗΝ… ΓΕΡΜΑΝΙΑ!

Η πρώτη πράξη των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ σε Μόναχο και Ντόρτμουντ. Μπάγερν – Ρεάλ (απόψε 22.00 - Cosmote Sport 1) και Μπορούσια – Παρί Σεν Ζερμέν (αύριο 22.00 – Cosmote Sport 1, MEGA) στο δρόμο για το «Γουέμπλεϊ».

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΘΕΡΙΟ!

Ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τον στόπερ- γίγαντα της Κ19 του Ολυμπιακού με ύψος 1.93, Ισίδωρο Κουτσίδη που η οικογένειά του είναι μυημένη στον αθλητισμό και ο ίδιος θεωρείται εκ των κορυφαίων στις μετρήσεις ταχύτητας στο Ρέντη.