Αναβαθμίστηκε το Mitsubishi ASX

Η Mitsubishi αποφάσισε να ανανεώσει το ASX.

Αναβαθμίστηκε το Mitsubishi ASX

Η Mitsubishi αποφάσισε να ανανεώσει το ASX που διατέθηκε στην αγορά της Ευρώπης, μόλις έναν χρόνο πριν. Το νέο ASX φέρει καινούρια μάσκα, προφυλακτήρα και προβολείς LED σε σχήμα L, με τα μαύρα και σατέν στοιχεία να αναδεικνύουν περαιτέρω τον δυναμισμό του αμαξώματος, τονίζοντας παράλληλα τη σχεδιαστική ταυτότητα «Dynamic Shield» της Mitsubishi Motors.

Επιπλέον, οι νέου σχεδιασμού ζάντες 17 και 18 ιντσών προσδίδουν στο B-SUV ακόμη πιο μοντέρνα εικόνα. Στην καμπίνα του νέου αυτοκινήτου δεσπόζει η νέα σχεδίαση του τιμονιού, όπως επίσης και η κεντρική οθόνη 10,4 ιντσών που παρέχει όλες τις απαραίτητες ανάγκες στον οδηγό.

Όσον αφορά το χώρο το πίσω κάθισμα που μετακινείται κατά τον διαμήκη άξονα σε απόσταση 160 mm, παρέχει επιπλέον 69 λίτρα χωρητικότητας στο πορτμπαγκάζ των 332 λίτρων.

Κάτω από το καπό υπάρχει ο τρικύλινδρος 1.000άρης turbo απόδοσης 91 ίππων και 160 Nm ροπής που συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων. Το ASX κυκλοφορεί και σε υβριδική έκδοση με τον 1.3 lt κινητήρα που αποδίδει 140 ίππους και 240 Nm και συνδυάζεται τόσο με χειροκίνητο, όσο και με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων.