Νίκλας: «Θέλουμε τη νίκη και θα κάνουμε τα πάντα»

Τι σημασία τη νίκης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών τόνισε ο Θάνος Νίκλας ενόψει του 4ου τελικού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Νίκλας: «Θέλουμε τη νίκη και θα κάνουμε τα πάντα»

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα του Παναθηναϊκού για την 4ο τελικό της Α1 γυναικών στον μπάσκετ, με το Θάνο Νίκλα να τονίζει τη σημασία της νίκης, ενώ ειδική μνεία έκανε για την ψυχική ετοιμότητα που έχουν οι παίκτριές του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μετά από ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα εντός έδρας, θέλουμε να δείξουμε την ίδια μαχητικότητα και αποφασιστικότητα στον επόμενο τελικό. Θέλουμε τη νίκη και θα κάνουμε τα πάντα! Γνωρίζουμε καλά, πλέον, τις συνθήκες και πνευματικά πρέπει να κάνουμε focus στο δικό μας παιχνίδι».

Από την πλευρά των παικτριών η Ευγενία Κολλάτου τόνισε: «Αντιμετωπίζουμε τον Παναθηναϊκό στην έδρα του, για τον τέταρτο τελικό του πρωταθλήματος. Το μυαλό μας είναι μόνο στη νίκη και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, χωρίς κανένα άγχος. Έχουμε παίξει ήδη τρία παιχνίδια όλη τη χρονιά στην έδρα τους, γνωρίζοντας την ήττα στο τέλος. Ξέρουμε, πως οι συνθήκες εκεί δεν είναι εύκολες, παρόλα αυτά έχουμε την δυνατότητα και την ικανότητα να τελειώσουμε την σειρά».