Σμιντ για φημολογία περί Μπάγερν: «Θέλω να μείνω στην Μπενφίκα, για αυτό υπέγραψα συμβόλαιο!»

Ο Ρότζερ Σμιντ διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες περί αποχώρησής του από την Μπενφίκα για την Μπάγερν Μονάχου.

Σμιντ για φημολογία περί Μπάγερν: «Θέλω να μείνω στην Μπενφίκα, για αυτό υπέγραψα συμβόλαιο!»

Κατηγορηματικά διέψευσε τη φημολογία που τον ήθελε να αποχωρεί από τον πάγκο της Μπενφίκα για τα... μάτια της Μπάγερν Μονάχου ο Ρότζερ Σμιντ. Ο Γερμανός τεχνικός των «αετών» ξεκαθάρισε ότι επιθυμεί να παραμείνει στο πόστο όπου βρισκεται επί του παρόντος, παραπέμποντας μάλιστα σε παλαιότερες τοποθετήσεις του.

«Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δηλώσεις μου από την τελευταία συνέντευξη Τύπου ή αυτή πριν από δύο εβδομάδες, τον περασμένο μήνα ή όταν υπέγραψα το νέο συμβόλαιο. Για μένα είναι πολύ ξεκάθαρο ότι θα μείνω στη Μπενφίκα μέχρι το 2026, αυτό θέλω, γι' αυτό υπέγραψα», σχολίασε σχετικά ο Σμιντ.

Και πρόσθεσε: «Δεν περίμενα να κερδίσω το πρωτάθλημα τέσσερις φορές, αλλά είναι μεγάλη πρόκληση να δουλέψεις στην Πορτογαλία. Κάνουμε μια καλή σεζόν, ίσως όχι αρκετή για να είμαστε πρωταθλητές, αλλά παρόλα αυτά, αν δούμε την κατάσταση της Μπενφίκα πριν από δύο χρόνια και τώρα, είναι τελείως διαφορετική.

Είμαι συγκεντρωμένος στον σύλλογό μου, πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, βλέπω πολλές δυνατότητες εξέλιξης και να κερδίσω περισσότερους τίτλους, αυτό έλεγα πριν από μια εβδομάδα και πριν από δύο εβδομάδες, τίποτα δεν έχει αλλάξει».