Χωρίς οργανωμένους οπαδούς το Final Four του Κυπέλλου στο βόλεϊ ανδρών!

Με απόφαση Γιάννη Βρούτση  το Final - 4 του Κυπέλλου βόλεί ανδρών στη Λάρισα θα διεξαχθεί χωρίς παρουσία οργανωμένων οπαδών.

Χωρίς οργανωμένους οπαδούς το Final Four του Κυπέλλου στο βόλεϊ ανδρών!

Μία μέρα πριν από την έναρξη του Final - 4 του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών που θα γίνει στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης στη Λάρισα, γνωστοποιήθηκε ότι με απόφαση του Γιάννη Βρούτση θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία οργανωμένων οπαδών.

Η αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλίας προχώρησε μάλιστα σε σχετική ανακοίνωση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση τα εξής:

«Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση καθώς και η διάθεση εισιτηρίων των φιλάθλων των ομάδων ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ, ΑΣ ΠΑΟΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο., κατά τη διεξαγωγή του FINAL 4 του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών Πετοσφαίρισης της ΕΟΠΕ, μεταξύ των ομάδων ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ, ΑΣ ΠΑΟΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο., την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 (ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ) και το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 (ΤΕΛΙΚΟΣ), στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης του ΕΑΚ Λάρισας, για σοβαρούς λόγους της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».