ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ: Νέο αργυρό στο Eυρωπαϊκό οι Φίτσιου και Koντού!

Το ασημένιο μετάλλιο, όπως και στο περσινό Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, κρέμασαν στο λαιμό τους και στο φετινό, στην Κροατία, οι Ζωή Φίτσιου και Μιλένα Κοντού στο σκιά ελαφρών βαρών!

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ: Νέο αργυρό στο Eυρωπαϊκό οι Φίτσιου και Koντού!

Για δεύτερη σερί χρόνια δευτεραθλήτριες Ευρώπης στο στο σκιφ ελαφρών βαρών αναδείχθηκε το Ελληνικό δίδυμο των Ζωή Φίτσιου και Μιλένα Κοντού!

Μετά το Μπλεντ, της Σλοβενίας, πέρσι, ανέβηκαν στο 2ο σκαλοπάτι του βάθρου και στη διοργάνωση που φιλοξενείται στο Ζέγκεντ της Ουγγαρίας.

Το ελληνικό πλήρωμα κάλυψε τα 2000μ. σε 7:31.94 τερματίζοντας 2ο στον τελικό. Πρωταθλήτριες Ευρώπης αναδείχθηκαν οι Ρουμάνες, Τζανίνα Βαν Γκρόνιγκεν και Ιονέλα Κόζμιουτς με 7:29.36, ενώ το χάλκινο πήγε στις Ιταλίδες, Βαλεντίνα Ροντίνι και Σίλβια Κρόζιο με 7:33.73.

Τελικό ο Ντούσκος, στο διπλό σκιφ ανδρών και στη δίκωπο γυναικών

Νωρίτερα ο (χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο) Στέφανος Ντούσκος με τη δεύτερη επίδοση στον ημιτελικό του σκιφ πέρασε στον σημερινό τελικό (15.10), διεκδικώντας ακόμη ένα μετάλλιο, ενώ τον πρώτο τους μεγάλο ευρωπαϊκό τελικό, ως πλήρωμα, θα δώσουν (14.39) οι Νίκος Χωλόπουλος και Γιάννης Καλανδαρίδης που τερμάτισαν 3οι στον ημιτελικό του διπλού σκιφ

Τη σειρά των τριών τελικών θα ανοίξει (13.35) η δίκωπος των γυναικών όπου οι Χριστίνα Μπούρμπου και Ευαγγελία Αναστασίαδου θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν το πρώτο τους μετάλλιο ως πλήρωμα σε Ευρωπαϊκό.

Όλοι οι ελληνικοί τελικοί θα μεταδοθούν απευθείας από το ERT Sports 3.